S. Šindelář 14. (vl.)
L. Pokorný 47. (p.)
L. Pokorný 65. (p.)
3:4p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o dno tabulky


Branky


14. S. Šindelář (vl.) , 47. L. Pokorný (p.) , 65. L. Pokorný (p.) - 1. T. Sixta , 69. L. Jelínek , 73. R. Tlučhoř
0

Pokud si chtěly Krakovany uchovat naději na další boje o záchranu, musely v Třebovli bodovat. A tak se dal očekávat dramatický zápas, protože ani domácí nemají body na rozdávání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod pro hosty

Hosté začali utkání famózně. Hned po rozehrávce, ještě než se stihli všichni fanoušci usadit, našel přesnou přihrávkou L. Tlučhoř Tomáše Sixtu, který si tváří v tvář poradil s Pokorným - 0:1. Domácí se nijak nepoložili a odehrával se tvrdý boj o každý metr hřiště. Ve čtrnácté minutě zahrávali domácí rohový kop a Stanislav Šindelář nešťastně srazil míč do vlastní branky - 1:1. Vzhledem k rychlosti přibývajících branek se diváci těšili na další, ale toto bylo do poločasu všechno. Nikdo nechtěl dát nic zadarmo, ale šancí na vstřelení branky bylo pomálu.

 

Ladislav Pokorný zavelel k obratu

Do druhého poločasu naopak vstoupili výborně domácí. Hostující obránce kontroloval míč směřující za brankovou čáru, třebovelský forward jej atakoval a k překvapení všech rozhodčí odpískal penaltu. Z ní se nemýlil ostřílený šutér pokutových kopů brankář Ladislav Pokorný - 2:1. A tuhá bitva pokračovala. Ladislav Pokorný se ke slovu dostal opět v šedesáté páté minutě. Po faulu v pokutovém území proměnil další penaltu - 3:1. Do konce zápasu zbývalo sice ještě dvacet minut, ale vypadalo to na body pro domácí. S tím se ale hosté nehodlali smířit a hned o čtyři minuty později získali šanci. Lukáš Jelínek se opřel výstavně do odraženého míče a vymetl pavouky z rohu domácí branky - 3:2. Hostů bylo rázem plné hřiště a v sedmdesáté třetí se dočkali vyrovnání, když Roman Tlučhoř zužitkoval kombinaci - 3:3. A mohlo být pro hosty ještě veseleji, jenže R. Tlučhoř další šanci zazdil. O bodu navíc musely rozhodnout penalty.

 

Penaltový král Zdeněk Douděra

Krakovany vystřídaly v poslední minutě hry gólmany a pustili do branky Zdeňka Douděru. Udělaly moc dobře. Douděra lapil dvě střely hostů, další mířila nad branku a protože krakovanští byli úspěšní, bod patří jim.



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Byl to tvrdý boj a bylo to těžké. V průběhu druhého poločasu jsme se dostali do dvoubrankové ztráty, ale podařilo se nám vyrovnat a málem i vyhrát v základní hrací době. tak alespoň dva body, které nám zaručily, že není propast mezi námi a dalšími celky.



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Bobek [-] , L. Dytrych [-] , J. Andrašík [-] (83. L. Líbal [-] ) , P. Král [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , J. Janoušek [-] , M. Čáslava [-] (53. L. Homolka [-] ) , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , M. Věříš [-] , M. Skokan [-] , S. Šindelář [-] - L. Tlučhoř [-] , R. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] , J. Malina [-] (68. V. Novotný [-] ) - J. Olexa [-] , T. Sixta [-] -

ŽK: 72. M. Růžek , 87. L. Homolka - 17. P. Kozel , 26. T. Sixta , 32. J. Špinka , 42. J. Olexa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hocek Petr - RŮŽEK Milan (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.