Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:15

3.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.5

Nápoje

7.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

8.0

FOTO: Admira nakonec zužitkovala přesilovku a zvítězila za tři body


Branky


84. S. Komínek (p.)
0

Utkání mezi pražskou Admirou a Sedlčany přineslo pouze jeden gól, který vstřelil domácí Komínek z penalty v 84. minutě. To už Tatran hrál dlouhou dobu v oslabení, na konci prvního poločasu byl totiž vyloučen stoper Vystyd...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Capouch a přísná červená karta

Tropy v Kobylisích evidentně svědčily mnohem více domácím fotbalistům, kteří byli po celý zápas aktivnější a nebezpečnější. Na gól ale museli diváci čekat velmi dlouho. První slibnější šanci si fotbalisté Admiry vypracovali v 19. minutě, Nádeníčkův hlavičkový pokus si ale cestu až k Capouchovi v kleci Sedlčan nenašel. O tři minuty později se do samostatného úniku dostal Michálek, pod padajícím gólmanem Tatranu však míč do sítě nepropasíroval.

 

Největší šanci prvního poločasu si Pražané schovali na 38. minutu, když Mošna utekl třem obráncům Tatranu a předložil balón Nádeníčkovi před odkrytou klec. Ten ale trefil pouze vynikajícího Capoucha! Za další minutu orazítkoval Majer z přímého kopu břevno! Na konci prvního poločasu zatáhl za dres unikajícího Nádeníčka hostující stoper Vystyd a viděl poměrně přísnou červenou kartu. Sedlčanské po přestávce rozhodně nečekalo nic nejednoduchého…

Skvělý Capouch a přísná penalta

Hosté se po změně stran podle očekávání soustředili na pevnou defenzivu a dlouho také drželi remízový stav. Admira se snažila hrozit centry ze stran, ty však spolehlivě sbíral Capouch. Střely z dálky pro změnu obětavě blokovali hráči v poli. Jednou také hráči Tatranu pořádně vyděsili domácího brankáře Žuleviče. Haas se totiž odhodlal ke střele z dobrých pětatřiceti metrů a míč proplaval jen těsně nad břevnem!

 

Rozhodnutí přišlo v 84. minutě. Mošna po jednom ze závarů vracel míč do vápna, kde nastřelil Brotánka do ramene. Rozhodčí přispěchal opět s dalším přísným rozhodnutím a ukázal na penaltový puntík. Stanislav Komínek nezaváhal a vystřelil Admiře tři body!

 

Hodnocení domácího trenéra Tichaie

 

Foto: fkadmira.info



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.info): „Po fotbalové stránce jsme hráli dobrý fotbal. Obrovské množství šancí, ale také obrovské množství zahozených šancí. V první půli jsme měli vést 5:0. Po jasné červené kartě si soupeř vlezl na vápno a bránil. Druhá půlka byla z naší strany trošku křeč. Dali jsme gól v závěru, hráči předvedli dobrý výkon, bojovný, pracovitý. Až na proměňování šancí jim nemám, co vytknout.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Zápas se hrál za tropického počasí, což nikomu nevyhovovalo. Domácí byli lepším týmem, ale dali gól z penalty, která se pískat asi neměla, plus jsem byl hodně přísně vyloučen už v prvním poločase. Druhý poločas jsme se snažili hrát na remízu.“



Sestavy


FK Admira Praha
I. Žulevič [-] - J. Michálek [-] (61. J. Šmidrkal [-] ) , J. Mošna [-] , M. Paťha [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-] , Š. Zahálka [-] , B. Nádeníček [-] (72. M. Vachoušek [-] ) , J. Šimek [-] (79. R. Zimmermann [-] ) , T. Majer [-] (88. P. Zolotuchin [-] ) , P. Jackl [-] (81. J. Martinic [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , P. Lípa [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] - M. Kdolský [-] , M. Dvořák [-] (76. J. Čejda [-] ) , T. Senft [-] (84. M. Valenta [-] ) , J. Repetný [-] - P. Haas [-] , K. Kvěch [-] (80. F. Hofman [-] )

ŽK: 61. B. Nádeníček - 89. F. Hofman . ČK: 41. J. Vystyd .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Milner Michal - PEKAŘ Eduard, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.