2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:15

4.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Sporná rozhodnutí provázela utkání Admiry a Rokycan


Branky


0

Vše podstatné v duelu Admiry s Rokycany se událo až po poločasové přestávce. Nejprve musel střídat hostující stoper Grambal kvůli zranění, aby následně vstřelili domácí kontroverzní branku, ke které přidali o tři minuty později druhou a také poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký start

Hned první minuta přinesla vzruch na obou stranách. Utkání začalo náporem Admiry a na konci úvodní minuty pro změnu utekli hosté a odpověděli střelou Skopového mířící těsně vedle tyče Žulevičovy brány. Ve 4. minutě pak střílel nebezpečně domácí Šimek, Vild však zasahovat nemusel.

 

Celý zbytek prvního poločasu se odehrával ve stejném duchu – domácí měli územní převahu a vytvářeli si situace, které mohly skončit gólem. Rokycanští pro změnu chodili do rychlých protiútoků, ze kterých se ale také nic neurodilo. Až ve 45. minutě přišla další větší šance zápasu. Hosté kopali rohový kop, jenže zaspali při pokrytí odraženého balónu. Po rychlém brejku Admiry trefil Nádeníček tyč!

Sporné výroky sudích

Ještě v závěru prvního poločasu byl ostře faulován hostující stoper Grambal. Nejen, že byl zákrok na něj vyhodnocen rozhodčími jako povolený, tahoun rokycanské obrany navíc musel na začátku druhé půle střídat. Rokycanskými jeho odchod otřásl, ale přesto se jim už v 55. minutě podařilo skórovat. Černý vypálil, ale neuspěl. A tak si došel pro dorážku, ze které už rozvlnil síť za Jakimeczkem, jenž nahradil zraněného Žuleviče. Čárový sudí ale odmával ofsajdové postavení západočeského útočníka a připravil tak hosty o vedoucí gól. Pražané rychle rozehráli a najednou byl Majer sám před Vildem, který promáchl míč a Tomáš Majer ho uklidil do odkryté klece. Hosté reklamovali ofsajdové postavení Majera, leč neúspěšně.

 

Opaření hosté se nestihli ani vzpamatovat a za další tři minuty inkasovali podruhé. Jakub Michálek prošel do vápna a zvýšil vedení Admiry na 2:0. V 70. minutě byli Rokycanští blízko snížení – Jindřich podstřelil vyběhnuvšího Jakimeczka a na brankové čáře zachraňoval Komínek! Od 80. minuty si hosté vytvořili souvislejší tlak a závary před bránou Admiry, všechny jejich šance ale skončily vedle nebo v náručí domácího gólmana. Zápas skončil střelou střídajícího Martinice do Vildových rukavic a Admira tak vybojovala cenné tři body.

 

Hodnocení domácího kouče Tichaie

 

Foto: Oficiální web klubu FK Admira Praha



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.info): „Předvedli jsme dobrý výkon. Dali jsme dva hezké góly po pěkných akcích ve druhém poločase, pak jsme měli přidat třetí a zápas v klidu dohrát, trochu jsme se tam ale klepali. Opět jsme udrželi nulu, což je strašně cenné. Celý zápas jsme jasně dominovali. S výsledkem spokojenost, s hrou relativně také. Chybí nám lehkost, dát góly už v prvním poločase a zápas si užít.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „I přes prohru jsem kluky pochválil. Myslím si, že jsme dokázali navázat na dobrý výkon z utkání s Klatovy. Kolektivním výkonem jsme čelili daleko lepší fotbalové kvalitě, než máme my. Rozhodující momenty vidím v našem střídání v obranné čtyřce a našem regulérním gólu. Když vám neuznají gól a hned vzápětí inkasujete, tak vás to samozřejmě srazí. Kluci prokázali charakter, i za stavu 2:0 hráli do poslední minuty, chtěli dát kontaktní gól a se zápasem něco udělat.“



Sestavy


FK Admira Praha
I. Žulevič [-] (46. P. Jakimeczko [-] ) - Š. Zahálka [-] , B. Nádeníček [-] (72. J. Martinic [-] ) , J. Šimek [-] (80. J. Šmidrkal [-] ) , T. Majer [-] (90. P. Zolotuchin [-] ) , J. Michálek [-] (61. R. Zimmermann [-] ) , P. Jackl [-] , J. Mošna [-] , M. Paťha [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - Š. Špic [-] , P. Grambal [-] (50. M. Trojanec [-] ) , O. Král [-] , J. Klír [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (83. V. Kopečný [-] ) , M. Spěváček [-] (67. P. Jindřich [-] ) , J. Hereit [-] , D. Skopový [-] (77. J. Kořínek [-] )

ŽK: 84. O. Herc - 37. M. Spěváček , 69. J. Klír , 89. J. Procházka .
Hráči zápasu: S. Komínek .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - ŠOB Aleš, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.