HISENSE Hráč kola TOMÁŠ ŠEBELA: Do každého zápasu jdu s tím, že musím něco chytit a klukům pomoci

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč TJ Rajhradice, Tomáš Šebela. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Fanouškovská základna Rajhradic opět úřadovala. Tentokrát si nominaci zasloužil brankář Tomáš Šebela, který nakonec anketu sestava kola ovládnul. Tome, gratuluji k vítězství v anketě. Potěšilo tě to? Co na to říkáš?
Vím určitě, že to potěšilo moje spoluhráče ale samozřejmě jsem za toto ocenění rád a chtěl bych poděkovat všem co hlasovaly.
Sledoval jsi hlasování? Kdo myslíš, že ti poslal nejvíce hlasů?
Hlasování jsem sledoval a myslím si, že nemalý podíl na tom má právě kabina a výborní fanoušci Rajhradic.
Co si pro své spoluhráče připravíš? Není už přechlebíčkováno? Nechtělo by to vymyslet něco nového?
Přechlebíčkováno asi nebude nikdy ale mám už menší změnu namyšlenou (smích).
Nyní už k zápasu, o víkendu doma porazily nejtěsnějším rozdílem Bystrc, o které se ví, že má velice kvalitně postavenou defenzivu. Jaký byl zápas z tvého pohledu?
Zápas to byl složitý. Soupeř měl vyškovou převahu a k dispozici množství standardních situací. Naše vítězství se nerodilo lehce a jsem rád, že i přes závěrečný tlak soupeře jsme nejtěsnejší rozdíl udrželi.
Je to tvá první nula v dresu Rajhradic, měl si v zápase hodně práce?
V tomto ročníku ano ale v dresu Rajhradic už jsem nějakou nulu z dřívější sezón měl. Do každého zápasu jdu s tím, že musím něco chytit a klukům pomoci, od toho tam samozřejmě jsem. Máme velice zkušený a dobře složený tým, který hraje výborně v defenzivě a tím pomáhají i kluci mě. Vychytaná nula je pro gólmana super (mě osobně štve každý obdržený gól) ale je to především zásluha celého týmu.
Před sezónou si přestoupil z Dukovan, co tě k tomuto kroku vedlo a jak tě přijali spoluhráči v nové kabině?
Určitě to byla hlavně hráčská kabina v Rajhradicích, kde drtivou většinu kluků znám již dlouho a i mimo fotbalový život, takže přijetí bylo super.
Ve čtvrtek je vložené kolo, kde zajíždíte na půdu Ráječka, tomu se zatím nedaří. Následně o víkendu opět venkovní zápas, tentokrát v Rousínově. Co od těchto zápasů očekáváš?
Možná se Ráječku úplně výsledkově nedaří, nicméně zatím všechny zápasy které prohráli skončili pouze o gól. Co se Rousínova týče, nastoupí po šňůře třech venkovních zápasu a bude se chtít doma ukázat. Nebudou to zdaleka jednoduché zápasy i vzhledem k jejích rozmezí.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Tak pokud vynechám zaměstnání, tak rozhodně rodině a momentálně dostavuji rodinný dům.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Portál je super. Hezký a hlavně přehledně zpracovaný.
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.