HISENSE Hráč kola DAVID ABDULAI: Je hezké být nominován a ještě lepší je vyhrát. Jsem opravdu šťastný.

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v předehrávce 14. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč SK Moravská Slavia Brno, David Abdulai. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratuluji k vítězství v anketě. Potěšilo tě to? Co na to říkáš? / David, congratulations on winning the poll. Did it make you happy? What do you say about it?
Děkuji, jsem opravdu vzrušený. Je hezké být nominován a ještě lepší je vyhrát. Jsem opravdu šťastný. / Thank you. I’m really excited. It’s nice to be nominated and even better to win. I’m really happy
Sledoval jsi hlasování? Kdo myslíš, že ti poslal nejvíce hlasů? / Did you follow the voting? Who do you think sent you the most votes?
Poslední den ano. Byl jsem na telefonu. Kamarád mi řekl, že vedu hlasování. Myslím, že můj táta (smích). / On the last day yeah.. I was on my phone. A friend told me I was leading the votes. My dad I think (laughter).
Kolik tě to bude v kabině stát nebo pro kluky připravíš nějaké dobré pohoštění? / How much will it cost you in the locker room, or will you prepare something for the guys?
Něco pro kluky vymyslím, byli velmi nápomocní. / Something for the guys I think.. they’ve been very helpful.
V předehrávce 14. kola jste ve čtvrtek porazily Rousínov 2:1, byl to náročný zápas? Doposud jste v soutěži nevyhrály. / In the the 14th round, you defeated Rousínov 2:1, was it a challenging match? You haven't won in the competition so far before this match.
Moc jsme vítězství potřebovali, je to tu a můžu vám slíbit, že ještě nekončíme. Další výhry pro nás. / We needed the win badly.. it’s early days and I can promise you we are not done yet. More wins for us.
Ty sám si dal dvě branky a vlastně i rozhodl utkání, můžeš nám situace popsat? / You yourself scored two goals and essentially decided the match, can you describe the situations for us?
Řekl bych, že můj tým dal dva góly. Je to kolektivní úsilí .Ale jsem opravdu šťastný, že góly šly skrze mě. / I’ll say my team scored two goals. It’s a collective effort. But real happy the goals came through me
V létě si přišel do Morendy jako posila, jak se ti v klubu líbí? / You came to the club Morenda in the summer. What are your impressions from the club so far?
Je to tady skvělé. Pozitivní atmosféra. Úžasní spoluhráči a zaměstnanci. Jsem rád, že jsem tady. / It’s great here. Positive atmosphere. Amazing teammates and staff. I’m happy to be here.
Příští zápas přivítáte na svém hřišti nováčka soutěže z Pohořelic, co od zápasu čekáš? / In the next match, you will host a newcomer to the league, Pohořelice, what do you expect from the match?
Vítám nové kluky. Také mě mrzí, co se stane, ale je to fotbal a my ho potřebujeme víc (vítězství). / I welcome the new lads. I’m also sorry for what will happen but it’s football and we need it more.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti? / How do you spend your time when you are not on the field?
Hodně spím. Taky se rád dívám na sitcomy. / I sleep a lot. I like to watch sitcoms too.
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.