HISENSE Hráč kola PATRIK HRON: Velký věci se vždycky dějí až na zakončené

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč TJ Sokol Pohořelice, Patrik Hron. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Patriku, gratuluji k vítězství v anketě. Potěšilo tě to? Anketa byla celkem jednoznačná, kdy pro tebe hlasovalo 49% fanoušků.
Zdravím, tak určitě mě to potěšilo, až jsem se divil, ale jsem za to rád samozřejmě.
Sledoval si hlasování? Kdo myslíš, že ti poslal nejvíce hlasů?
Jedním okem jsem to sledoval. Kdo? Určitě kabina (kluci), možná nějací fanoušci z fotbalu co tu stránku sledují a kamarádi. A určitě bych chtěl vypíchnout Kubu Šímu, ten mě určitě poslal naschvál nejvíc hlasů (smích)...díky.
Kolik tě to bude v kabině stát nebo pro kluky připravíš nějaké dobré pohoštění?
No jak bych to řekl, nějakej přesčas v práci mě to určitě bude stát (smích).
O víkendu jste porazily Ráječko jednoznačně 5:0, jak z tvého pohledu hodnotíš utkání? Jsou to určitě důležité tři body i z psychického hlediska pro další utkání.
Z mého pohledu vypadalo utkání dobře, nebo minimálně já jsem si ho od začátku užíval (ač někdy to na hřišti nejde moc vidět). Jinak k zápasu, kluci měli s Ráječkem přípravu, já tam teda zrovna nebyl, ale byl to prej jinačí zapas než v přípravě co se tyče výkonnosti týmu. Ale to já hodnotit nemůžu. Za mě jsme podali dobrej výkon, ikdyž vždy muže být ještě lepší. Tento stačil na výhru 5:0..a trochu tu psychiku zas hodit o trochu výš a soustředit se na další zápas.
Ty sám si vstřelil hattrick, můžeš nám situace popsat?
Ano vstřelil.. No tak první gól padl tuším, po špatné rozehrávce Ráječka a už si jen pamatuji jak mi to Lanďoch namazal na pravou a já jsem to trefil z první na zaďála.. Druhej gól zajistil Adam Fiala, kterej když může tak moc nenahrává což moc dobře vím, tak po jeho skvělé individuální akci trefil tyč a já stál přímo v cestě odraženému míči, tak jsem to jen uklidil do prázdné brány. No a třetí gól byl z kombinační situace, již na konci byl autor nahrávky Bóďa Lang, kdy zatáhl míč z pravé strany do vápna “hodil očko, já hodil očko na opačné straně ,tzv. na zadní” a v ten moment jsem věděl ze Bóďa mě bude hledat. Krásným centrem mě nasel a já jsem byl osamocen a míč jsem z voleje s klidem na kopačce uklidil (smích).
Kolikátý to byl tvůj hattrick? Když budeme počítat pouze dospělý fotbal.
Jestli teda v dospělém tak tuším druhy nebo třetí. Přesně si nepamatuji.
Po ne úplně dobrém vstupu do soutěže jste v posledních čtyřech utkání třikrát zvítězily a dostaly se do středu tabulky. K jaké změně došlo? Nebo to byl příliš velký respekt v nové soutěži a soupeřům? První zápas jste od Kuřimi dnes dostaly sedm kousků, to asi na psychice moc nepřidalo, že?
Trenér nemá rad změny, takže si myslím, že změnou určitě ne. Respekt určitě, soupeře neznáte, každý hraje jiný fotbal, jiné taktiky, jeden styl vám vyhovuje jeden ne, ale to tak je a my se tuto sezónu potkáme s každým a soupeře líp poznáme a věřím, že se bude určitě hrát líp, protože jak říká trenér, s každým se da vyhrát. Ano od Kuřimi jsme ochutnali, ale musím říct, že nás to určitě poučilo, ano určitě nepřidalo, ale další zápas domácí tuším Bystrc, jsme jak kdyby na Kuřim zapomněli a hráli náš fotbal. Nebo minimálně to už nebylo tak odevzdané, jak v Kuřimi.
Oslavil si po zápase dostatečně se spoluhráči vstřelený hattrick?
Tak normálka posezení po zápase nic velkého. Velký věci se vždycky dějí až na zakončené.
Dostal jsem informaci, že od spoluhráčů/kamarádů máš nějaké neobvyklé přezdívky, můžeš nám nějaké prozradit?
Jo u nás má každej přezdívek dost (smích). Například moje, jedna z oblíbených hlavně Bóďe Langa, je Kořik..., pak klasika Paťas, Petrik, Führer, *** a pod. no (smích).
Příští zápas zajíždíte na Vojtovu, kde se utkáte s Morendou, které se příliš výsledkově nedaří, co od zápasu čekáš?
No čekám, že všichni budou připraveni a doufám, že jedem vyhrát a tři body dovezeme do Pohořelic. Nicméně, neznáme ze jednomu týmu se nedaří, tak fotbal hrát neumí..určitě to nesmíme podcenit a musim šlapat do plnejch.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Tak rodina, práce, kamarádi a pak ono toho času už tak moc není. Je to docela náročné, ale snažím se nějak fungovat. Dřív jsem jezdíval ještě hodně na ryby, ale na to už bohužel čas moc není.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Za mě je to super stránka co se tyče nižších soutěži apod. Myslím, že i pro někoho to muže být dobra motivace, když to funguje takovým způsobem jako jsou sestavy kola a celkově nějaký přehled apod. Je to super. Jen tak dál.
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.