SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Prázdniny teprve končí a Okresní přebor Mělník už má za sebou 4 kola, po kterých se týmy v tabulce třídí podle výkonnosti. V tomto kole mohli diváci sledovat drtivá vítězství (Vysoká ve Veltrusech či Mšeno s Dolními Beřkovicemi) i vyrovnané boje (Libiš - Vehlovice, Pšovka - Všestudy). Podívejte se teď, jak se to odrazilo v nominaci na hráče kola:

Václav Kratochvíl (Libiš B) - Stálice v libišské brance proti agilním Vehlovicím udržela nulu, musela se však zapotit i v penaltovém rozstřelu, kde předvedla neméně dobrý výkon a pomohla svému týmu k zisku 2 bodů.

 

Marian Krejčík (Pšovka B) - Spolu se svým bratrem Lukášem rozhodli svými góly o vítězství 2:0 nad Všestudy. Marianovi se podařilo otevřít skóre v samotném úvodu zápasu a jelikož gólman Staněk za svá záda míč nepustil, šlo o gól vítězný.

 

Martin Štolba (Vysoká) - Jím vedená obrana se sice tentokrát příliš nevyznamenala, když propustila do své sítě hned 4 góly od zatím slabých Veltrus. Náplastí pro stopera Štolbu ale mohou být 2 vstřelené góly z penalt, kterými pomohl k bezproblémovému vítězství 4:8.

 

Martin Vostřel (Tišice) - Z tišické defenzivy, která dokázala udržet čisté konto na půdě Kralup, byl nominován právě on. Proč? Zkrátka je v osmatřiceti letech ten nejzkušenější!

 

Slavomír Vála (Vysoká) - V zápase si vyzkoušel dvě různé pozice - středního záložníka v prvním poločase a stopera ve druhém. A na obou se mu dle slov trenéra Řízka dařilo. Svůj výkon navíc podpořil vstřelenou brankou.

 

Petr Firoň (Veltrusy) - Alespoň drobnou náplastí za nepovedený vstup do sezony může být pro Veltrusy první nominace jejich hráče do sestavy kola. Petr Firoň v první půli zle trápil defenzivu Vysoké a vstřelil dvě branky.

 

Štěpán Žemlička (Hořín) - Jeho přesun z kraje zálohy doprostřed trenéru Kaiserovi vyšel na jedničku. Štěpán Žemlička se mu za tento tah odvděčil výborným výkonem a hattrickem v síti Horních Počapel!

 

Ladislav Plicka (Vojkovice) - Dvě branky tohoto středopolaře rozhodly vyrovnané utkání v Dolanech. Nejprve těsně po přestávce nahlodal odpor soupeře gólem na 0:2, aby v 87. minutě zasadil poslední hřebíček do rakve.

 

Jiří Guttenberg ml. (Mšeno) - Syn hrajícího trenéra dělá svému tatínkovi radost! Tentokrát se mu podařilo vstřelit třetinu z devíti branek v síti Dolních Beřkovic - tedy čistý hattrick!

 

Jaroslav Toman (Tišice) - Pouze na lavičce začínal tento útočník utkání v Kralupech, jeho nasazení v průběhu 2. poločasu se ale ukázalo jako velmi šťastný tah trenéra Zámečníka. Toman totiž jednu branku vstřelil a na další nahrál.

 

Jaroslav Kováč (Velký Borek) - Velmi dlouho bojovali hráči Obříství o bodový zisk proti favoritovi, nakonec jejich snahu ale rázně utnul 2 góly v poslední desetiminutovce právě Jaroslav Kováč.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.