SESTAVA KOLA - 5.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Tak jsme se v Divizi E konečně dočkali. Až do pátého kola jsme museli čekat na 1. hattrick sezóny. Proti Brumovu na něj dosáhl petrovický útočník Filip Panák, pro kterého to byly vůbec první přesné zásahy v sezóně. Proto nemůže chybět v naší sestavě kola. V té je hned trojice hráčů z Frýdlantu, který překvapivě vyloupil Slavičín. Kdo další se dostal do vybrané jedenáctky?

Brankář: Zdeněk Jež (Frýdlant nad Ostravicí)

 

Místo v bráně tentokrát zaujal zkušený Zdeněk Jež z Frýdlantu nad Ostravicí. Ten několika skvělými zákroky podržel svůj tým ve Slavičíně a značnou měrou se přičinil o výhru 3:1.

 

Obrana: Šimon Křiva (Frýdlant nad Ostravicí), Jiří Prokeš (Frýdlant nad Ostravicí), Zdeněk Staněk (Petřkovice), Aleš Michálek (Valašské Meziříčí), Jiří Šimčík (Krnov)

 

Obrana je opět pětičlenná. Hned další dva zástupce má Frýdlant. Stoperská dvojice Křiva–Prokeš zkrátka pracovala proti Slavičínu naprosto precizně a byla pevnou hradbou defenzívy hostů. Dalším hráčem je Zdeněk Staněk, který se vrátil do hry po zranění žeber. I přes bolest nastoupil do utkání proti Novému Jičínu, a byl tak příkladem pro celé mužstvo. Odehrál výborný zápas. Aleš Michálek z Valašského Meziříčí v duelu s Rýmařovem kraloval především ve vzduchu, když za celý zápas snad neprohrál jediný hlavičkový souboj. Jiří Šimčík byl proti Velkým Karlovicím součástí pevné krnovské obrany, která už počtvrté neinkasovala.

 

Záloha: Josef Hoffmann (Petrovice), Dominik Fišer (Opava „B“), David Škoda (Nové Sady), Tomáš Režný (Nové Sady)

 

V záložní řadě tentokrát figuruje kapitán Lokomotivy Petrovice Josef Hoffmann, který má také ligové zkušenosti. Proti Brumovu byl vůdčí postavou a strhl všechny ostatní hráče k dobrému výkonu, který přinesl vysokou výhru 6:0. Dominik Fišer z béčka Opavy se svými 2 góly zasloužil o výhru 4:1 na půdě Hranic. Dvojice Režný–Škoda řádila na hřišti Havířova. Především Režný měl svůj den. Společně se Škodou toto novosadské duo trápilo Indiány a mělo lví podíl na výhře 4:2.

 

Útok: Filip Panák (Petrovice)

 

 

V útoku nemůže být nikdo jiný než Filip Panák – střelec prvního hattricku v sezóně. Proti Brumovu se mu opravdu střelecky dařilo. Třikrát rozvlnil síť, a postaral se tak o polovinu gólů svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.