SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Vrcholem 20. kola byly zřejmě zápasy týmů z horních pater soutěže, ve kterých padala spousta branek. Pšovka B se rozešla s Tišicemi smírně 4:4 a Mšeno dokázalo zdolat Velký Borek 4:2. Naše uznání si ale samozřejmě zaslouží i hráči jiných úspěšných týmů.

Stanislav Hamáček, Tomáš Vodička (Vysoká) - Devizou Vysoké rozhodně nebyla v dosavadním průběhu jarní části pevná defenziva. Na hřišti trápících se Kralup ale dokázali hosté udržet čisté konto, na čemž mají velkou zásluhu tito dva hráči - brankář Hamáček a bek Vodička, který si z utkání odnesl zranění.

 

Jakub Těšík (Dolany) - Také Dolany dokázaly udržet čisté konto a zvítězily nad Vehlovicemi 3:0. Stoper Těšík podal velmi dobrý defenzivní výkon a navíc hrozil nebezpečnými pumelicemi z dálky.

 

Petr Švihovec (Horní Počaply) - A i čtvrtý člen naší elitní defenzivy je vybrán z týmu, který ani jednou neinkasoval. Pro Horní Počaply je tento počin o to cennější, že se povedl v ostře sledovaném derby proti Dolním Beřkovicím.

 

Richard Polanský (Hořín) - Pro nedostatek pozic v útočné řadě jsme v naší sestavě kola zařadili Richarda Polanského do řady záložní. Doufejme, že mu to nebude po skvělém výkonu ve Veltrusech vadit... :)

 

Lukáš Tlustý (Dolany) - Spolu s celým týmem Dolan se dostává do střelecké formy také jejich záložník Lukáš Tlustý. Ten tentokrát zatížil konto Vehlovic hned dvěma zásahy.

 

Radek Pilař (Libiš B) - Libiš dokázala odčinit zaváhání z Vehlovic a doma gólem v závěru přetlačila silné Všestudy. K tomu pomohl skvělým výkonem také její zkušený záložník Pilař.

 

Miloš Stejskal (Mšeno) - Když se Mšeno daří, obvykle je u toho tento hráč, který už se v jarní části sezony jednou hráčem kola stal. Tentokrát se podepsal gólovými nahrávkami na čtyřech gólech v síti Velkého Borku.

 

Jaroslav Toman (Tišice) - V úvodu jarní části sezony tento urostlý útočník nedostával příliš příležitostí v základní sestavě. Když se tak stalo, stihnul vstřelit dvě branky už do 5. minuty hry! Další soupeři Tišic mohou jen doufat, že se to nestane pravidlem..

 

Jiří Guttenberg ml. (Mšeno) - Do sítě Lukáše Procházky dokázal dostat za jediný zápas tolik míčů, kolik se většině týmů okresního přeboru nepodaří za celou sezónu.

 

Josef Gabčo (Pšovka B) - Hráč pšoveckého A-týmu ukázal, že okresní přebor je pro něj přeci jen trochu málo. S obranou Tišic si dělal co chtěl a skvěle zahrával také standardní situace.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.