SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Těžký je výběr hráčů do sestavy kola. Tři zápasy dospěly do prodloužení, taktéž vyrovnaná bitva byla k vidění v Krakovanech. Výhry Peček, Jevan a Č. Brodu byly jednoznačné. K vidění tedy byly výborné výkony brankářů a také tři hattricky. Najděte si tedy svého oblíbence a hlasujte do středečního poledne.

 

 

O post brankáře byla asi největší tlačenice. Výborné výkony předvedli Heres (LIB), Pokorný (TŘE), který udržel čisté konto, ale do sestavy kola jsem nakonec vybral Miloše Koláře (LIB), který sice jeden gól obdržel, ale v penaltách svými zákroky pomohl k dalšímu bodu.

 

V obraně se také objevují hráči mužstev, které svedly vyrovnané mače a málo inkasovaly, právě kvůli kvalitním výkonů defenzívy. Kamil Hurtík (NUČ), Petr Kesner (JLH) a Jaroslav Němec (TŘE). K nim jsem přiřadil Pavla Škopka (LIB), který v tomto zápase nastoupil nečekaně na pozici útočníka a svojí bojovností dělal soupeřově obraně velké problémy.

 

V záložní řadě se objevují dirigenti a také střelci. Dvougólový David Končický a třígólový Pavel Krákora (oba JEV), dvě branky k výhře svého týmu vstřelil také Luděk Tlučhoř (KRA) a dalším je mladík českobrodského týmu Vojtěch Junek, který také zaznamenal hattrick.

 

Do útočné řady patří dva šutéři. Oba Tomášové a oba stihli vsítit také tři branky. Tomáš Mašanský (ČBR) a Tomáš Jedlička (PEČ).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 21:48 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.