Konárovice nezvládly zápas o důležité body


Branky


77. M. Chromý (p.)
0

V Konárovicích se představily Nučice a dal se očekávat tuhý boj o body vedoucí k možné záchraně. Tento zápas nakonec rozhodla jediná branka, kterou z pokutového kopu vsítil Matěj Chromý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kahoun těsně minul šibenici

Veledůležité utkání se odehrálo na hřišti v Konárovicích, kde sestupem silně ohrožení domácí hostili Nučice, jejichž pozice byla před utkáním o pověstný chloupek lepší. Konárovice vydolovaly důležité body v Zásmukách a pokud chtěly ještě alespoň teoreticky pomýšlet na záchranu, pak musely v tomto zápase plně bodovat.

 

Do první šance se dostali domácí borci, ale Kahounovo zakončení po rohovém kopu minulo o centimetry horní vingl Krutského brány. Za několik dalších minut se už třepotal míč v domácí síti, ale pro ofsajdové postavení nebyl uznán. 

 

Hosté po úvodních minutách postupně přebírali iniciativu, ale do gólových šancí se nedostávali. Domácí odpovědně bránili a tak jedinou vážnější příležitostí byl trestný kop z kopačky Šulce, který nadvakrát zlikvidoval Ernyger.

 

 

Rozhodla sedmasedmdesátá minuta

Druhý poločas se odehrával více méně na polovině domácího mužstva. Jenomže šance k rozhodnutí nepřicházely i proto, že Konárovičtí zuby nehty bránili a dobře věděli, že případná porážka se už napravit nenechá.

 

A bránili dobře, leckdy i na hraně fotbalových pravidel. A z důrazné hry plynuly i standardní situace pro Nučické. Trestný kop z hranice šestnáctky ještě Ernygerovu bránu neohrozil, ale po faulu na Kubalíka se třináct minut před koncem pískala penalta. Tu s jistotou proměnil Matěj Chromý - 0:1 a zařídil vedení svého celku. 

 

Posledních deset minut domácí vsadili vše na útok a několikrát dokázali nučické obraně zatopit. S vypětím všech sil ale hosté těsné vedení udrželi. Pro Nučice je to důležitý import bodů, který by potřebovali potvrdit v příštím kole proti Zásmukám. Konárovičtí nejspíš jsou už odsouzeni k sestupu.

 

 

 

   

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Vedral, hráč: Do zápasu v Konárovicích jsme přijeli bez Jelínka a Hurtíka, kteří jsou dlouhodobě zranění a tak v základní sestavě nastoupili matadoři Vojta Podolák a Petr Bradáč. Jejich zkušenost nám v zápase pomohla vnést klid na kopačky a po většinu zápasu jsme byli lepším celkem.

TJ Nučice
Petr Jandák, hrající trenér: Pro nás důležité utkání o přežití v okrese jsme prohráli. Výkonnostně na to momentálně nemáme a psychika není optimální. Takhle se okres nedá hrát a musím uznat, že spousta hráčů ho ani nechce hrát. Zápas s Nučicemi byl remízový, ale Nučice měly větší touhu po vítěztví. To se bohužel opakuji po každém zápase, ale je to tak.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ZMÁTLO Roman (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.