Plaňany na jaře - jeden bod a jediný gól


Branky


30

Plańany v jarní části tápou a nezvrátily to ani tentokrát, když na domácím hřišti podlehly Nučicím. Výsledek je sice jednoznačný, ale úplně neodpovídá průběhu bojovného zápasu. Bohužel ale, bez gólu se o body hrát nedá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali alespoň jednu šanci proměnit

V úvodu utkání se přelévala hra ze strany na stranu a obě mužstva si připravila solidní šance. Ze strany hostů to bylo několik rohových kopů, v dresu domácích prováhal ideální okamžik ke střele Beníšek a Švehla o minutu později poslal hlavou míč s přispěním gólmana Krutského jen do tyče.

 

Těsně před prvním gólem zápasu měli Nučičtí několik pěkných zakončení. Nejprve střílel metr vedle šibenice Novák, pak dvakrát vyslal jedovky z pětadvaceti metrů z trestných kopů Šulc. Obě střely mířily do horního růžku, ale Hradecký vždy dokázal zakročit. Pak ale přišel rychlý a dlouhý aut Vedrala, Filip Kubalík se na penaltě okolo míče obtočil a propálil domácího brankáře - 0:1.

 

Plaňany po obdrženém gólu lehce přidaly, ale byla to jen optická převaha bez ohrožení soupeřovy brány. Zato na druhé straně se hosté pokoušeli využít rychlosti Kubalíka. V prvním případě vystihli hosté chybnou rozehrávku Málka, ale photová střela šla jen do nohou bránícího hráče, ve druhém případě se dostal Kubalík za obranu, střílel bez přípravy, ale míč těsně minul Hradeckého bránu.

 

Solidní příležitosti pro tradičního střelce trestných kopů Švehlu se zrodily i před Krutského svatyní. Bohužel tento hráč poslal oba míče z ideálních pozic osmnácti metrů před bránou pouze do dobře postavené zdi. Nučice dokázaly po jednom z nich založit rychlý protiútok, Šulc vyslal dlouhý nákop, Kubalík hlavou prodloužil za sebe na nabíhajícího Sochůrka, který ale z první netrefil do sítě.

 

Závěr první půle patřil domácím. Střela Švehly letěla půl metru nad bránu. Loženku si vypracoval Konůpek. Před šestnáctkou si narazil doprava, míč se obloučkem vrátil za obranu a Konůpek tváří v tvář před Krutským neuspěl, protože nučický gólman střelu reflexivně vyrazil. A těsně před poločasovým hvizdem pustili rozhodčí ofsajdové postavení Kluscky, který obloučkem přehodil vybíhajícího gólmana, ale míč skončil těsně vedle tyče. V poločase tak domácí ztrácí o jednu branku.

Hosté definitivně rozhodli v poslední dvacetiminutovce

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako poločas první. A v závěru, kdy se domácí urputně rvali o vyrovnání, přidali hosté další tři branky, kterými definitivně zlomili odpor soupeře. Tím zlomem byla branka po hlavičce Tomáše Vlasáka na 0:2. Domácí rezignovali a Nučice přidaly další dva góly. Na 0:3 zvyšoval krásnou střelou Jakub Novák a čtvrtý gól přidal po rychlém protiútoku Filip Kubalík.

 

Plaňany tak mají na kontě další porážku a v tabulce jim patří třetí místo od konce, Nučice se vyhouply na sedmou pozici.

 


Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale prosadili jsme se až po devatenácti minutách. Dlouhý aut do vápna si zpracoval Filip Kubalik a propálil Hradeckého. Postupem času se domácí dostávali do hry a během první půle se ocitli 2x až před Tomášem Krutským. Ten obě střely reflexivně vyrazil na roh a dál nás svými zákroky držel. Druhý poločas byl soupeř lepší, ale gól jsme dokázali dát my. Tato situace rozhodla zápas a domácí rezignovali. Navázali jsme tak na minulou výhru a věříme, že jaro bude klidnější. Teď bude důležitý domácí zápas s D.Polem, kde bychom chtěli potvrdit tři body.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIKNER Roman - FREUND Karel (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - PIKNER Roman: 3
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 4
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Sokol Plaňany: 3
Výkon hostů - TJ Nučice: 6
Hodnocení hráčů - hosté: Tomáš Vlasák - 5, Petr Nevšímal - 4, Jan Vedral - 5, Matěj Chromý - 5, Filip Kubalík - 6, Kamil Hurtík - 6, Jakub Novák - 5, Petr Zápotocký - 6, Marek Šulc - 6, Petr Bradáč - 6, Tomáš Krutský - 8,
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - PIKNER Roman: 5
Hrací plocha: 4
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ Sokol Plaňany: 4
Výkon hostů - TJ Nučice: 6
Hráč utkání - domácí: Martin Beníšek
Hráč utkání - hosté: Tomáš Krutský
Hodnocení hráčů - hosté: Tomáš Vlasák - 6, Petr Nevšímal - 5, Jan Vedral - 6, Matěj Chromý - 5, Filip Kubalík - 8, Kamil Hurtík - 6, Jakub Novák - 6, Petr Zápotocký - 7, Marek Šulc - 7, Petr Bradáč - 6, Tomáš Krutský - 9,
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Plichta bude pro Planany výhra

Jirka Stoupa

Expert: Petr Jambor
Tip experta: výhra hostů

Plaňany na jaře tápou, zisk jediného bodu je posunul blízko pásma sestupu. Zápas s Nučicemi by je na domácím hřišti mohl nakopnout. V podzimní části uspěli Nučičtí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza