Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět branek a vítězství domácích, bylo vidět ve Sněžném


0

Sněžné opět potvrdilo nedobytnost svého domácího stánku a porazilo v zápase bohatém na branky rezervu Radešínky 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sněžné si vypracovalo tříbrankový náskok

Na duel v nepříliš teplém počasí se v dalším pokračování III. třídy proti sobě postavily celky Sněžného a rezervy Radešínské Svratky. Zápas sliboval mnoho branek, už jenom podle posledních konfrontací těchto soupeřů. Hned začátek střetnutí ukázal, v jakém duchu se ponese. Fyzických soubojů bylo plné hřiště, navíc rozhodčí nechával některé zákroky nepochopitelně bez povšimnutí. Později se to však uklidnilo a začalo se také něco dít. Hostující obrana byla mírně rozhozená a jejich nepřesvědčivé zákroky zůstávaly dlouho bez potrestání. Po sérii dlouhých autových vhazování se nakonec přeci jen jedno ujalo. Nejlépe se před brankářem Kilianem zorientoval Pondělíček a chladnokrevně zakončil. Pět minut na to byl rozdíl dvoubrankový. Michal Střešňák si po výměně míče u lajny rozhodl nacentrovat, našel přesně  Taubera, kterého první pokus byl sice ještě vyražen, nicméně na dorážku byl ochránce svatyně krátký. Další pokusy sněženských pak končily těsně před brankovou čárou, případně vedle branky. Slovo si chtěli vzít také hosté, již se osmělili po ospalém začátku. První obrovskou příležitost spálil tváří v tvář Štegnerovi Havlíček, aby následně perfektním zákrokem vytáhl hlavičku kapitána Novotného. A když se skórovat nepodařilo na jedné straně, na tom druhém Buchta ve 40. minutě využil přesného centru Taubera k navýšení skóre.

 

 

  

 

  

Ve druhém poločase padlo šest branek

Na světelné tabuli by tak o poločase svítil rozdíl tří úspěšných zářezů, kdyby nějaká byla k dispozici. Následující půle přinesla dvě změny v sestavě hráčů v hnědých dresech, aby se pokusili zvrátit nepříznivý stav. To se jim docela brzo i povedlo. Z přímého kopu ze strany korigoval Havlíček. Jenže místo nátlaku to byli domácí, kteří se tlačili do koncovky. Přišlo vyvedené střídání Dobiáše, který se dostal rychle do hry a vytvářel pozice pro své spoluhráče. Ovšem nepřesnost v zakončení v podání Forchtsama a Taubera zatím neznamenala nic nebezpečného. První jmenovaný však nakonec vsítil, když nepohrdl přihrávkou pod sebe z dílny Taubera. O pár desítek vteřin se nahrávající hráč radoval z gólu po přiklepnutí Dobiáše na hranici velkého pokutového území. Hosté ještě našli zbytek sil kontrovat alespoň po standardních situacích. Těch jim pan rozhodčí nabídnul dost, jednu po zmatku v obraně využil lídr mužstva Novotný a utíkal i s míčem na polovinu hřiště. Jenže žádný velký obrat se nekonal, poté se spíše vypracované možnosti pálily. Ke konci utkání ještě přidali své druhé branky Forchtsam, uvolněný na levé straně trávníku, a také Havlíček ihned po zmatcích po rozehrávce. Poté už hlavní arbitr naposledy fouknul do píšťalky na znamení konce klání. Z vítězství se tak radovalo domácí družstvo

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: V ofenzivním utkání z obou stran jsme zaslouženě zvítězili.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek, hráč R. Svratky B: My jsme v zápase zkoušeli hrát kombinačně, domácí nakopávali míče. Sněžné hrálo důrazně a za hranicí únosnosti. Čtyři žluté karty jsou málo, měly přijít i červené.



Sestavy


TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - M. Vašek [-] , M. Škapa [-] (71. T. Odehnal [-] ) , M. Střešňák [-] (52. P. Dobiáš [-] ) , L. Štourač [-] - M. Dvořák [-] , L. Tauber [-] , L. Pondělíček [-] , J. Beneš [-] - O. Forchtsam [-] , J. Buchta [-] (82. L. Střešňák [-] )

FK TJ Radešínská Svratka B
T. Kilian [-] - J. Janů [-] (46. M. Bílek [-] ) , L. Skryja [-] (46. P. Stehlík [-] ) , T. Kříž [-] , O. Havlíček [-] - J. Nejedlý [-] , P. Novotný [-] , P. Sobotka [-] (52. P. Sáblík [-] ) , P. Veselý [-] - B. Jandourek [-] , P. Jozifek [-]

ŽK: 6. O. Forchtsam , 35. J. Beneš , 37. M. Dvořák , 70. P. Dobiáš - 41. L. Skryja .
Hráči zápasu: L. Pondělíček - T. Kilian , O. Havlíček .
Místo: Sněžné. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Juda Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.