5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

6.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom navázal na obrat z minulého kola a doma roznesl Katovice


Branky


20. M. Škrleta , 29. J. Chylík (vl.) , 47. Z. Musiol , 72. Z. Musiol , 87. T. Tauber - 39. J. Kadula , 59. L. Bálek
23

Na stadionu Svépomoci v Táboře se odehrála pěkná divácky koukatelná podívaná, při níž padlo celkem sedm branek. Domácí hráči se prezentovali hned pěti zásahy a zaslouženě si dokráčeli pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před první brankou zápasu vyslal Škarda na hranici šestnáctky centr, který směřoval na možná v těsném ofsajdu nabíhajícího Šimáka. Praporek by se zvedl, kdyby bránící Kotrba míč hlavou úmyslně nezasáhl, a podle současných pravidel tak hra pokračovala. Míč se dostal k Marku Škrletovi a ten bombou do šibenice nedal gólmanovi šanci. Druhá branka v síti Katovic přišla záhy, když si nešťastně ve skluzu srazil do vlastní brány míč Chylík, při pokusu odvrátit Pfeiferův centr. Ale i Katovice do poločasové pauzy přišly s odpovědí. Po centru z přímého kopu hlavou snížil Jindřich Kadula a do šaten se odcházelo za jednobrankového rozdílu.

 

Kdo čekal, že se hned z kraje druhého dějství zlomí něco v průběhu hry, ku prospěchu Katovic, byl na omylu. Takřka minutu a půl po začátku se po chybě v obraně dostal do úniku Škrleta, který vybídl volného Zbyňka Musiola k zakončení a zkušený fotbalista se nemýlil. Katovice opět dokázaly snížit na rozdíl jedné branky po pěkné a rychlé kombinaci středem hřiště, po níž se přesně k tyči trefil Lukáš Bálek. Jenže to od nich byla poslední branka utkání a následně stříleli už jen domácí. Po další chybě před vápnem Katovic se dostal míč napravo, individuální akcí se směrem do vápna prosadil střídající Kuboský, který prudkou přihrávkou našel na malém vápně stojícího Musiola a ten neměl problém se zakončením. Poslední tečku za utkáním udělal tři minuty před koncem Tomáš Tauber, který byl k zakončení vyzván kapitánem Musiolem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Směrem dopředu byla naše hra, tak jak by jsme si představovali. Bohužel dostáváme moc jednoduché góly, na tom musíme zapracovat, abychom se vyvarovali zbytečných chyb.

SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Prohra nás mrzí, ale soupeř nás předčil v produktivitě. Asi šestkrát byl v našem vápně a z toho dal pět gólů. Svědčí to o jeho kvalitě a zkušenostech střelce Musiola, který proměnil snad všechny šance. Pokaždé, když jsme se vrátili do zápasu, inkasovali jsme zase rozdílový gól. Nezačali jsme úplně špatně, prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem, pak jsme se ale dopustili dvou chyb v obraně a prohrávali jsme 2:0. Do poločasu jsme ještě stačili snížit na 2:1. V kabině jsme si řekli, jak bychom chtěli ve druhé půli pokračovat, všechno ale zhatila hned 47. minuta, kdy jsme se opět dopustili obrovské chyby v obraně a prohrávali jsme 3:1. Opět jsme se dostali do zápasu gólem na 3:2, jenže brzy jsme znovu inkasovali a bylo prakticky po zápase. Poslední gól už byl při hře vabank. Je třeba se z prohry s kvalitním soupeřem oklepat a svalit doma Horní Břízu.



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - J. Škarda [-] , F. Rydval [-] , M. Mácha [-] , M. Slavík [-] - D. Skopec [-] , J. Šimák [-] (65. J. Kubovský [-] ) , M. Grobár [-] , M. Škrleta [-] (74. T. Tauber [-] ) , L. Pfeifer [-] - Z. Musiol [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Janoch [-] , K. Cibulka [-] (46. P. Rejšek [-] ) , J. Motl [-] (78. D. Bálek [-] ) - P. Kotrba [-] , D. Štěch [-] , P. Sládek [-] (68. M. Požárek [-] ) , L. Bálek [-] - V. Uher [-] , J. Kadula [-] - J. Chylík [-] (68. M. Kostka [-] )

ŽK: 64. M. Grobár - 21. D. Štěch , 55. J. Chylík , 75. P. Rejšek , 75. V. Uher , 85. J. Motl .
Hráči zápasu: M. Škrleta , Z. Musiol .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kubec Václav - KASTL Jan, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Vodrážka
Tip experta: výhra domácích

Herní styl Katovic nebude vonět nikomu, ale nadstandartní hráči Lomu to zvládnou. 2:0 pro domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Katovice hrají velmi dobře a Lom s nimi neuhraje nic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích