Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom pokračuje v jednoznačných výkonech. Příbram v utkání dostala bůra


Branky


19

Lídr soutěže se na domácím hřišti představil v nejlepším možném světle. V utkání pětadvacátého kola vyzval Příbram, která zde inkasovala vysokou porážku, a po řadě utkání, ve kterých nedokázala plně bodovat, tak přišel další neúspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbramský tlak úspěch nepřinesl

Jakkoli by se to samotným výsledkem utkání nemuselo úplně zdát, vstoupil do utkání lépe právě příbramský celek, který do vedení poslal Alaa El Baba (Tedy doufám, že je to napsané správně. Hráč kdyžtak promine, a čtenář určitě pochopí.)

Po úvodní brance pro Příbram ale začala naprostá převaha domácího celku, který začal absolutně kontrolovat hru. Ve třiadvacáté minutě vyrovnal Marek Novák, a klid do kabiny poslal díky brance ve 43. minutě Tomáš Tauber. Domácí Lom si tak poradil s úvodní patálií, a dokázal tak kontrolovat utkání.

V druhé půli bez překvapení

Start druhého poločasu byl relativně klidný, a trvalo celkem dlouho, než se diváci mohli dočkat dalších branek. Od 79. minuty to ale bylo poměrně divoké. Nejprve se prosadil domácí Jakub Kubovský, a zvýšení na 3:1 bylo na světě. O několik minut později se prosadil Aleš Nešický, to už domácí vedli o tři branky.

O snížení se postaral další z řad velmi složitě přežitelných hráčů- Sayed Youssef Ahmed Mohamed. Jednalo se ale spíše o kosmetické snížení, které hostům vrátil o minutu později Zbyněk Musiol, a domácí tak získali velmi příjemnou výhru 5:2.



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Brabec [-] , T. Tauber [-] (77. J. Kubovský [-] ) , M. Škrleta [-] (67. F. Vysušil [-] ) , P. Javorek [-] (70. Z. Musiol [-] ) , D. Skopec [-] , A. Nešický [-] , P. Schramhauser [-] (70. J. Šimák [-] ) , M. Grobár [-] (67. M. Mácha [-] ) , M. Slavík [-] , M. Novák [-]

FK Příbram B
M. Babka [-] - M. Procházka [-] , A. Kareš [-] , . Sayed [-] , J. Štěpánek [-] , J. Schindler [-] , V. Hýsek [-] , . El [-] , M. Jaňour [-] (46. J. Krajdl [-] ) , A. Lojín [-] (74. K. Fryš [-] ) , A. Popovič [-]

ŽK: 17. A. Nešický , 75. M. Brabec - 81. J. Krajdl .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Pálek Ondřej - FENCL Jakub, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2023 03:57
Výhra domácí
Dominik Síbr

Expert: Jakub Kraček
Tip experta: výhra domácích

Čistá jedna a rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích