J. Kraček 53. (p.)
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 13:00

26.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním Horní bříza na domácí půdě padla s Lomem


Branky


53. J. Kraček (p.) - 12. M. Novák , 27. M. Novák , 28. M. Novák , 51. Z. Musiol , 54. Z. Musiol
16

Statisticky zajímavé utkání nás čekalo právě na hřišti Horní Břízy, která před svými sto padesáti diváky porovnala síly s jasným lídrem soutěže s Lomem. Horní Bříza letos platí silnou nováčkovskou daň, nicméně jejich výkony jsou zápas od zápasu lepší. Naproti tomu Lom je letos v nevídaně silné formě, a je naprosto po právu neohroženým lídrem tabulky Divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběhem očekávatelné utkání

Celý zápas, mimochodem pod kompletně ženskou taktovkou, se nesl poměrně jasným a očekávatelným průběhem, který vlastně nemohl moc lidí překvapit. Horní Bříza se snažila tlačit na svého soupeře, Lom dokázal své šance využít, a tak se již ve dvanácté minutě prosadil Marek Novák, a poslal tak hosty do vedení.

Právě Marek Novák měl v tomto utkání nejlepší formu, prosadil se hned třemi brankami. Na 0:2 zvýšil právě Novák úderem sedmadvacáté minuty, a do konce osmadvacáté se prosadil potřetí, a zkompletoval tak hattrick, který taktéž uzavřel brankový stav prvního poločasu.

Tři branky za tři minuty

Druhá polovina utkání byla ve své podstatě velmi divokou záležitostí. Na čtyřbrankový rozdíl upravil v jedenapadesáté minutě Zbyněk Musiol. Právě tento hráč tak odstartoval velmi divoké minuty.

O dvě minuty později se prosadil jediný střelec Horní Břízy Jakub Kraček, který využil pokutového kopu, a kosmeticky tak upravil skóre. Celé utkání co do branek uzavřel svou druhou brankou dne Zbyněk Musiol, a zakončil tak vydařené utkání lomských fotbalistů.

Lom tak jednoznačně ukázal převahu a rozdíl mezi vrškem a spodkem tabulky, přičemž bezezbytku potvrdil roli favorita.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] (81. V. Šimice [-] ) , Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] - D. Šebek [-] (46. V. Kocourek [-] ) , M. Čeliš [-] (69. D. Reindl [-] ) , J. Paukner [-] , T. Koudele [-] , T. Do [-] - J. Sedlecký [-] (60. M. Trojanec [-] )

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Brabec [-] , Z. Musiol [-] , M. Slavík [-] (46. M. Kučera [-] ) , M. Novák [-] (46. M. Grobár [-] ) , P. Javorek [-] (46. M. Škrleta [-] ) , A. Nešický [-] (46. J. Kubovský [-] ) , D. Skopec [-] (60. M. Rabiňák [-] ) , P. Schramhauser [-] , F. Vysušil [-] , T. Tauber [-]

ŽK: 70. M. Škrleta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra hostů

Přál bych Bříze uhrát aspoň bod, ale bohužel Lom je někde jinde a myslím si, že s přehledem vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Přál bych Bříze uhrát aspoň bod, ale bohužel Lom je někde jinde a myslím si, že s přehledem vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů