Vojkovice zvládly lépe konec anglického týdne


Branky


34. P. Klaner , 42. L. Valek , 73. J. Fára (p.)
8

Vojkovice zvládly lépe anglický týden a na 4.místo ztrácí už jen 3 body !!! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou týmech v úvodu utkání bylo vidět, že 3. zápas v průběhu šesti dnů je pro amatérské týmy velmi náročné zvládnou. Zpočátku se hrálo opravdu v úsporném režimu a tak domácí museli z lavičky náhradníků domácí chlapce trochu vyhecovat a vyburcovat k větší aktivitě, aby napravili neúspěšný středeční zápas v Tošanovicích.

 

První poločas a vlastně celé utkání se neslo tak, že domácí vsadili, spíše na dlouhé míče a bojovnost. Bukovec se naopak snažil hrát fotbal a né ,,kopanou´´. Ale na nerovném terénu to hostém moc nešlo a když domácí vsadili na jistou taktiku, ta jim vynesla vítěztsví.

 

 

První gól padnul ve 34.min po rychlém rozehrání přímého kopu. Následný centr Maria Pastorka na zadní tyči nachází znovu dobře hrajícího P. Klanera, který míč uklidnil do brány 1:0. Bukovec rychlými ani postupnými útoky si nedokázal vytvořit příležitosti, po kterých by dal branku.

 

 

A tak ve 42.min přišel druhý gól ze strany domácích Vojkovic. Dlouhý nákop brankáže Petra Tesarčíka za obranu vybízí do samostatného úniku Lukáše Válka, který se nemýlí 2:0, čímž uzavřel první poločas.

 

 

Domácí se poučili ze špatných vstupů do 2.poločasů

Bukovec držel míč snažil se kombinovat, jenže tohle nebylo ze strany Bukovce moc účinné.To domácí už potřetí z posledních čtyř zápasů vedly poločas 2:0. A ponaučení ze špatných vstupů do druhých poločasů při tomto skóre, už dneska nechtějí připustit žádné komplikace a proto se i na začátku druhého poločasu soustředí na pevnou defenzivu i aktivní hru.

 

 

Hosté nedokázali domácího brankáře prostřelit z blízkosti ani z dálky. A když se štěstíčko nepřiklonilo ani při závarech před bránou, tak domácí přidali třetí hřebik do rakve, kdy v 73.min po faulu na Martina Sušovského z pokutového kopu upravuje Jarek Fára na konečných 3:0.

 

 

Bukovec ani tak nesložil zbraně a chtěl dát aspoň jednu branku. Jenže to se nepovedlo, takže všechny body zůstaly ve Vojkovicích. Domácí tak vymazali střelce hostů Zogatu i Kuliga a hlavně odčinili podzimní debakl v Bukovci. Díky vítězství se přiblížily na dostřel ke 4.místu, právě hostům na rozdíl už jen 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok (trenér): ,,Děkuji hráčům za předvedený týmový výkon a vítězství. Hráč zápasu určitě Petr Tesarčík, udržel čisté konto s týmem, od kterého jsme na podzim dostali 7 branek, řídil obranu, zneškodnil takřka všechny centry do šestnáctky i střely a připsal si asistencí, když nahrál na druhý gól. Máme týden na regeneraci a od příští neděle nás zase čeká anglicky týden.´´

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok (hráč): ,,K dnešnímu zápasu jsme nepřistoupili moc zodpovědně, jelikož jsme se nesešli a ani jsme na takovém terénu, a proti týmu jako Vojkovice nehráli to co by na ně platilo. Hrát fotbal po zemi, který se snažíme v každém zápase ve Vojkovicích nešel !!! A když se k tomu přidala tvrdší, důrazná a jednoduchá hra domácích, tak jsme prostě propadli. Stěžovat si na nic nemůžeme, protože hrajeme okres a ne ligu !!! Stavy hracích ploch, týmy proti kterým hrajeme a také rozhodčí si nevybíráme a když k tomu přidáme nemasný výkon, tak nelze očekávat snadné zápasy a jednoduché výhry !!!´´



Počet diváků: 30. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - PETROŠ Radim, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí táhnou šňůru několika vítězství, ale zde si myslím, že bude konečná. Pokud Bukovec předvede svůj tradiční běhavý a tvrdý fotbal, tak si odveze tři body.