1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morendě zajistil bod v závěru utkání Drenka


Branky


7

Kádr Morendy doznal značných změn a první příležitost ukázat se před domácím publikem měli hráči v sobotu, kde je čekalo mužstvo Ratíškovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na jaře se ale k plichtě došlo jinou cestou a lze jednoznačně hovořit o ztrátě pro Morendu. Tehdy od 56. minuty vedla gólem Vojty Čecha a Baník srovnal sedm minut před koncem Martinem Kordulou. V sobotu vedli od osmapadesáté minuty hosté, když po brejku skóroval David Antoš. Vyrovnání zařídil stejný střelec jako v Bosonohách Marek Drenka pět minut před koncem. Trenéři mají stále potíže s optimální sestavou. K dlouhodobě nemocnému Arutjunu Ovsepjanovi se po zraněních v týdnu přidali Radek Šmíd, Ján Podzámský a Ghaňan Abdulai, formality přestupu stále nemá dotaženy jeho krajan Essuon. K týmu se také stále nepřipojil Vojtěch Čech.

Na Vojtově se hrál v podstatě zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním měla hru v režii Morenda. Vypracovala si několik nadějných situací, ale dobře rozehraným akcím chyběla koncovka. Nejnadějněji vypadal nájezd Lukáše Suchého z levé strany. Mohl střílet, ale udělal ještě jeden dotek navíc a už se dostal z výhodného střeleckého úhlu. Ve druhém se překvapivě víc tlačili dopředu hosté ze Slovácka, ale šancí nebylo ani na jedné straně nějak moc. Zápas tak dospěl k asi zasloužené remíze.

REPORT: SK Moravská Slavia



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): V prvním poločase jsme určitě byly lepší. Měli jsme tam nějaké šance, ale nechci říct, že úplně vyložené. Spíše to byly takové pološance. Dostávali jsme se do předfinálních fází, ale bohužel tomu chyběla ta finálová část, koncovka. Taková ta myšlenka před velkým vápnem soupeře. V poločase jsme si řekli, že na ně vlítneme, že oni to nemůžou vydržet, ale nakonec to bylo opačně. Hra se nám nedařila, ke všemu nám chyběl krok a většinou možná i pět. Neměli jsme odražené balóny a po brejku jsme dostali gól. Reagovali jsme s prostřídáním a obranu jsme stáhli na tři beky. Náš gól pak vyplynul z toho závěrečného tlaku, kdy jsme v podstatě hráli vabank a nakopávali balóny dopředu na tři útočníky. Nakonec se nám podařilo vyrovnat, takže bych řekl, že bod je zasloužený pro obě mužstva.

FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Zasloužená remíza, když v prvním poločase byly domácí jasně lepší a měli 2-3 jasné šance které náš brankář Měchura skvěle vychytal a díky němu byl stav 0:0. Ve druhém poločase jsme se ujali vedení které jsme mohli několikrát navýšit, ale neproměnili jsme několik šancí a tak v závěru přišel trest v podobě vyrovnání. Ale i tak jsme s bodem z venku spokojeni.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - O. Kubík [-] , L. Gruber [-] , S. Čus [-] , M. Drenka [-] - D. Marcinov [-] , L. Matyska [-] , L. Roštínský [-] (63. O. Havelka [-] ) - D. Abdulai [-] , M. Šembera [-] (71. R. Nony [-] ) , L. Suchý [-]

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - D. Macek [-] , D. Antoš [-] , M. Ševčík [-] , T. Kundrata [-] , P. Zemánek [-] , T. Knotek [-] (87. D. Sukup [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , L. Kočiš [-] (29. P. Venclík [-] ) , S. Toman [-] (81. J. Imrich [-] )

ŽK: 29. L. Gruber , 77. D. Abdulai - 44. L. Kočiš , 58. S. Toman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÍK Jiří - ŠENKÝŘ Petr, JELÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Krejčí
Tip experta: remíza

Oba dva týmy dají gól a odejdou ze zápasu s bodem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza