Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Krumvíři zvládl lépe Kunštát - FOTO


10

Kunštát po dvou porážkách zajížděl na těžkou půdu do Krumvíře. Nečekalo ho nic lehkého a diváci se mohli těšit na velmi atraktivní utkání, což se nakonec potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešní utkání na domácí půdě bohužel skončilo porážkou. Přesto, že jsme šli v úvodu utkání do vedení po brance z rohového kopu, kdy se trefil Tomáš Drápala a vzápětí mohli vedení navýšit, místo toho jsme krátce na to inkasovali. Do poločasu se hosté po naší zbytečné ztrátě trefili ještě jednou a do druhé půle jsme šli s jednogólovým mankem (1:2).

Hru jsme museli trošku “otevřít” a dostali jsme soupeře pod tlak, který hrozil z nákopů a brejkových situací. Zápas nakonec skončil přestřelkou bohatou na góly a pro hosty se šťastným koncem, kdy se jim podařilo v průběhu zápasu skórovat z penalty a posledním sporném gólu z ofsajdového postavení. Soupeři se sluší sportovně pogratulovat a věříme i v brzké uzdravení jejich zraněného hráče. Teď je nutné se připravit na další utkání v Rousínově.

REPORT: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Poprvé na jaře jsme šli do vedení lacinou brankou přímo z rohovém kopu. Ale moc jsme si toho nevážili, protože téměř vzápětí jsme inkasovali po jednoduchém nákopu za obranu. Poté jsme velkou šanci nevyužili, naopak po naší chybě hosté z rychlého brejku otočili výsledek. Ve druhém poločase jsme na hosty vlítli, ale inkasovali jsme opět my, když jsme naší nešikovností udělali penaltu. Podařilo se nám za okamžik snížit a vytvořili jsme si další obrovské šance, které jsme bohužel nevyužili. A tak nás chytře hrající hosté v závěru potrestali dalšími góly z brejků.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Zápas v Krumvíři pro nás sice nezačal dobře a domácí se ujali vedení. Do poločasu jsme ale dvěma góly otočili. Druhá půle byla herně i výsledkově otevřená. Akce se rychle přelévaly a šance si vypracovaly oba týmy. Krumvíř postupně musel přejít na větší riziko. Výborně jsme na tuto pasáž zareagovali a prosazovali se přes naše rychlostní typy hráčů. Domácí defenziva nestačila naše kontry zachytávat a my se radovali z vítězství. Zápas v Krumvíři přinesl spoustu pozitiv celému týmu. Líbilo se mi naše zaujetí pro hru. V defenzivě jsme byli neústupní a bojovali o každý míč. Dopředu to od nás bylo o velkém pohybu, skvělých individuálních výkonech i součinnostní kvalitě. Jediným negativem je zranění Jana Baňi. Všichni doufáme, že se Honza co nejdříve vrátí na hřiště.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Jungwirth [-] , J. Borovička [-] (60. D. Michna [-] ) , L. Kobylka [-] , T. Drápal [-] - L. Košulič [-] , R. Němeček [-] , M. Pařízek [-] - D. Havlín [-] , T. Ondroušek [-] - O. Přichystal [-] (60. M. Riedl [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (92. D. Hanák [-] ) , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] , L. Málek [-] , F. Adamec [-] , J. Baňa [-] (32. T. Videman [-] ) , T. Bělehrádek [-] (95. V. Navrátil [-] ) , T. Adámek [-]

ŽK: 70. R. Zeman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lazar Martin - KUČERA Josef, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Radim Chyla
Tip experta: remíza

Tady to opět vidím na remízu, oba celky jsou kvalitní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích