EXPERT TIP - 23.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 27.5.2017

0

Poslední čtyři kola zbývají a pro některé týmy už ale jen tři zápasy. Složitou situaci budou mít Nučice, které nutně doma potřebují porazit Zásmuky, a také Kouřim, která hostí Konárovice. Plaňany přivítají na jaře nevýrazné Jevany a Velký Osek bude opět bojovat o body k záchraně, tentokrát proti Bečvárům. Jestřabí Lhota může stále ještě zdramatizovat situaci na čele tabulky, pokud bude bodovat proti Libodřicím a šlágr kola mohou vidět diváci v Žiželicích, kam přijede nejúspěšnější tým jara, Pečky. Ještě připomínám, že všechna utkání se hrají od 17:00 s výjimkou zápasu v Jestřábce, který začíná již v 12:30. A jak toto kolo předpovídá náš dnešní expert?




Jan Dědek

defenzívní štít Bečvár a momentálně nejlepší tipér

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 29 - 21 - 50 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Poměrně zajímavý komentář jednoho z tipérů můžete najít uvnitř, ale věřme, že se rozhodne sportovně na hřišti. Kdo je favoritem? Podle tabulky jasný lídr soutěže, ale v jarní části je bodový zisk obou mužstev shodný. Na podzim Bečváry deklasovaly Osek 6:0.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Pro Libodřice by případný bodový zisk mohl být jistotou k záchraně, i když nejspíš už mohou hrát v klidu. To Jestřábka ještě stále může pomýšlet na zdramatizování situace na čele tabulky. Na podzim se radovali borci Jestřábky po výhře 0:2.

Tip experta: 1 64 - 7 - 29 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Pečky s přehledem vedou jarní tabulku a domácí jsou v ní třetí. Dá se tedy očekávat krásný zápas okořeněný góly. Podzimní výhru Žiželic 3:6 budou chtít Pečky určitě oplatit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Kouřim potřebuje ještě bodovat k jistotě záchrany, Konárovice v případě bodového zisku mohou teoreticky doufat. Ale pouhé tři body na jaře moc šancí nedávají. Na podzim ale Konárky vyhrát dokázaly (3:2).

Tip experta: 1 79 - 21 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Pro Nučice je na cestě za záchranou doma povinnost vítězit. Pro Zásmuky je to poslední šance pro hypotetickou záchranu. Navíc mohou domácím vrátit podzimní porážku 2:3.

Tip experta: 1 65 - 21 - 14 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Plaňanům se na jaře daří sbírat body a stále drží odstup od sestupových pozic. Jevany jsou nebezpečný soupeř, ale momentálně bez střelecké produktivity. V podzimním kole se radovaly Jevany (2:1).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Dědek 6
2. Miroslav Černý 6
3. Jiří Fořt 5
4. Marek Hrstka 5
5. Jan Vedral 5
6. Matěj Chromý 4
7. Honza Špinka 4
8. Dominik Kočí 4
9. Tomáš Freund 4
10. Jaroslav Bečvařík 4
11. FIlip Kubalik 4
12. Tomáš​ Křivský 3
13. P Břízka 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.