EXPERT TIP - 21.kolo MSFL , 2017-2018

Datum kola: 15.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Binar

Střední záložník týmu SK Uničov, se kterým dokázal v minulé sezoně celou MSFL vyhrát. Po půl roce stráveném v Rakousku se vrátil na místo činu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 42 - 25 - 33 %
Komentář experta:

Kroměříž má hodně výborných individualit svém mužstvu. Ve Valmezu došlo k velké obměně kádru a tak si myslím, že hosté potvrdí svou větší kvalitu.

Tip experta: 1 65 - 14 - 21 %
Komentář experta:

Tenhle zápas může podle mě dopadnout jakkoli. Do HFK přišlo v zimě hodně nových a kvalitních hráčů, hráči Hodonína jsou zatím doma na jaře stoprocentní a zejména výhra 4:1 nad Vyškovem překvapila. Z tohoto důvodu tipuju výhru domácích.

Tip experta: 0 65 - 21 - 14 %
Komentář experta:

Podobný zápas jako Hodonín proti HFK. Upřímně nevím, jak jsou na tom domácí po zimní přípravě, ale Rýmařov je nebezpečné mužstvo a rozhodně není bez šance na bodový úspěch.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

S Otrkovicemi jsme se už setkali a bylo z toho jasné vítězství. Proti Uherskému Brodu jsem ještě nikdy nehrál, ovšem slyšel jsem, že hřiště tam je taky svým způsobem specifické. Domácí šokovali vysokou výhrou 5:1 proti Velkému Meziříčí a remízou v Prostějově. Proto by si měli s Otrokovicemi poradit.

Tip experta: 2 29 - 21 - 50 %
Komentář experta:

Hřiště v Petřkovicích je velmi specifické a každému se na něm hraje hůř než na normálním hřišti. Nicméně minulý domácí zápas Petřkovice prohráli 0:4 s HFK Olomouc, což bylo překvapení. Líšeň má velmi kvalitní kádr, což potvrdila i v přátelském zápase, které jsme proti sobě v zimě sehráli. Hosté zvítězí.

Tip experta: 0 64 - 29 - 7 %
Komentář experta:

Týmy s obrovskou kvalitou. Vyškov překvapil vysokou prohrou v Hodoníně, Velmez zase v Uherském Brodě. Tady nemůžu jinak, než zkusit remízu.

Tip experta: 1 58 - 21 - 21 %
Komentář experta:

Samozřejmě nemůžu jinak, než že chceme vyhrát. V Prostějově jsme sehráli dobrý zápas a kdyby existovala spravedlnost, odvezli bychom si všechny tři body. Hlučín má jako každou sezonu kvalitní mančaft v čele s Jardou Málkem a Dominikem Krautem. Musíme potvrdit herní výkon z Prostějova a věřím, že se opět vrátíme na vítěznou vlnu

Tip experta: 2 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Za mě jasná výhra hostů. To, co se děje v Mohelnici asi nemá smysl ani komentovat. Hosté mají určitě lepší tým a bez problémů vyhrajou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Chlup 4
2. Kamil Furik 3
3. petr zifcak 3
4. Ondřej Šišma 3
5. Patrik Fiala 3
6. Lukáš Broža 3
7. Venca Likeš 3
8. Jaroslav Provaz 2
9. Petr Munduch 2
10. Jiří Jetmar 2
11. Štefan Valigurský 2
12. Peter Harčarik 1
13. David Pichlík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.