Karel Rohr

Reportáž

FOTO: Srbeč s deseti hráči přijela a s deseti góly odjela


Čistá - Poslední tým tabulky III. třídy zavítal na hřiště Čisté, kde je k vidění vždy hodně gólů. Hosté jsou suverénně poslední se čtyřmi body a jasně sestupující, což se potvrdilo i v tomto zápase. Navíc přijeli v deseti lidech, Čistá si zastřílela a připsala si tři body.


Reportáž

FOTO: Roztoky odvezly tři body z Čisté


Čistá - Druhý nejčastěji inkasující celek soutěže přivítal na svém hřišti Roztoky, které dvakrát po sobě plně bodovaly. V zápase byly lepší, dovolily domácím jen jednu branku a připsaly si třetí výhru v řadě.


Reportáž

FOTO: Řevničov naplno bodoval v Čisté


Čistá - Favorizovaný Řevničov zajížděl na hřiště Čisté s jasným cílem - vyhrát. Po první půli hosté vedli, ale domácí hned minutu po úvodním hvizdu druhého poločasu srovnali. Byl to nakonec Řevničov, který zápas otočil na svou stranu a zápas tak dovedl do vítězného konce.


Reportáž

FOTO: V zápase Čisté znovu padalo hodně branek, body si odvážejí ale Pustověty


Čistá - Souboj celků ze spodní části tabulky nabídlo 16. III. třídy. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, ale hostující Pustověty od úvodních minut byli aktivnějším celkem a z Čisté vezou plný počet bodů.


Reportáž

FOTO: Rynholec potvrdil roli favorita a z Čisté odváží 3 body


Čistá - Vedoucí celek z Rynholce zavítal na hřiště Čisté, která byla v minulém utkání gólově při chuti. Tento zápas ale nabídl jiný scénář. Čistá dokázala vstřelit jen jednu branku, která na body nestačila. Rynholec nasázel domácím tři branky a odvezl si vítězství, které znamená už 6 bodů náskoku na druhé Slabce.


Reportáž

7x hurá! Lubná veze 3 body z Čisté


Čistá - První jarní kolo přivítala Čistá na své domácí půdě lubenský Baník, který do tohoto zápasu vstupoval jako favorit. Lubná roli favorita potvrdila a do sítě domácích nastřílela celkem 7 branek! Hattrickem se na výsledku podílel Dominik Varyš.


Reportáž

Hosté v závěru zápasu sahali po bodu, ale Čistá už domácí výhru nepustila


Malé překvapení se zrodilo v sobotním utkání 11. kola třetí třídy. Čistá si vyšlápla na favorizované Chrášťany, které prohrou začínají ztrácet kontakt se špičkou tabulky. Jak velký bude odstup od prvního tria ukáží až nedělní dohrávky.


Reportáž

Foto: Kombinační fotbal na domácí platil. Slabce se po výhře v Čisté vyhouply do čela tabulky


Deváte kolo III. třídy přineslo změnu na čele tabulky, novým lídrem se stávají Slabce. Dopomohla jim k tomu prohra doposud vedoucího Rynholce s Lubnou a hlavně přesvědčivá výhra v Čisté. Zato domácí fotbalisté mají zcela opačné starosti. Z posledních tří utkání mají nula bodů, nelichotivé skóre 1:11 a krčí se až na desátém místě dvanáctičlenné tabulky.


Reportáž

Za zády Melče neskončil míč ani jednou, a tak body zaslouženě putují do Pavlíkova


Čistá na svém pažitu dnes přivítala tým z Pavlíkova. Minulý týden však bylo v čistecké šatně po utkání veseleji. V 7. kole se jim body urvat nepodařilo, a tak všechny putovaly do Pavlíkova.


Reportáž

Děvět branek v Čisté. Na nudný průběh si diváci rozhodně stěžovat nemohli.


Čistá přivítala ve druhém kole na svém hřišti mužstvo Sokola Branov. Utkání bylo napínavé a divákům se zajisté muselo líbit.


Reportáž

Druhou pětačtyřicetiminutovku režírovala Sýkořice


Favorizovaná Sýkořice, která přijela sehrát utkání na hřiště Čisté, nedovolila přes vyrovnaný výsledek v prvním poločase překvapení a odvezla si tři body.


Reportáž

Přes jednoznačný výsledek bylo utkání vyrovnané


Jen za převahu se body ve fotbale nerozdávají. Přesvědčila se o tom v 19. kole III. třídy i Čistá, které sice hostující Srbeč po poločasu zmáčkla, ale ta dokázala náskok z první pětačtyřicetiminutovky přesto udržet.


Reportáž

Čistá marně dotahovala, po mizerném prvním poločasu podlehla Řevničovu


Hostující Sparta Řevničov šla ve 25. minutě po penaltě už do třígólového trháku a zdálo se, že domácí Čistá bude jen těžko hledat cestu zpátky do zápasu. Zbytek utkání tak měl být už jen pouhou formalitou.  


Reportáž

Tým TJ Čistá uhlídal body doma


V pořadí druhé utkání dvanáctého kola se sehrálo na hřišti v Čisté, ta zde přivítala hráče týmu TJ Roztoky. Domácí nic nedpocenili a v prvním jarním kole udrželi plný bodový zisk doma.