Miloslav Kapic

Reportáž

FOTO: Jevany doplatily na nevyužité šance


Domácí Kouřim si v utkání vypracovala dvougólový náskok, ale Jevanští dokázali snížit. Ve vypjatém závěru, kdy se domácí bránili zuby - nehty, viděli dvakrát červnou kartu, ale tři body dokázali udržet.


Reportáž

FOTO: Kouřim bere po penaltách dva body


Brankově se vše podstatné odehrálo v první půlhodině. Po rychlé brance hostů domácí skóre během čtyř minut otočili. Osek stačil ale vyrovnat a o konečné podobě dělby bodů se rozhodlo až v penaltové sérii.


Reportáž

FOTO: Královský je penaltovým králem


Nepříliš atraktivní fotbal s minimem gólových šancí viděli diváci v Kouřimi. Branky padaly hlavně z pokutových kopů, které rozhodčí Sedláček nařídil hned tři. Pavel Královský své dva v normální hrací době s přehledem proměnil a Stoupu překonal i potřetí v penaltovém rozstřelu.


Reportáž

FOTO: Utkání rozhodl Filip Kubalík


Ani jeden z trenérů si nebyl před utkáním jistý výkonem svého celku. Nakonec byli hladovější po úspěchu hosté. V závěru první půle a krátce po změně stran nasměroval Nučice za třemi body Filip Kubalík. Vítězství hostů pak v závěru pečetil Marek Šulc.


Reportáž

Krakovany vedly, prohrávaly a nakonec berou bod


Zajímavé utkání viděli diváci v Kouřimi, kde se představily Krakovany. Hosté se ujali vedení, ale nakonec museli dotahovat. Protože remízový stav vydržel až do konce, o bodu navíc pro domácí celek rozhodly penalty.


Reportáž

Zásmuky šokovaly Kouřim


Domácí se v prvním poločase ujali vedení z pokutového kopu, ale hosté během patnácti minut druhé půle skóre třemi góly otočili. Nečekaně si tak Zásmuky odvážeji všechny tři body.


Reportáž

Vyloučení Kovaříka oslabilo Libodřice


K zápasu s nádechem derby přijely do Kouřimi Libodřice. Domácí měli v první půli více ze hry a zaslouženě šli do vedení. Navíc se za zbytečné žluté karty nechal vyloučit hostující Kovařík. Zdálo se vše rozhodnuté, ale hosté se s tím smířit nechtěli.


Reportáž

Stovka kouřimských diváků se radovala z obratu


Čtvrtá Kouřim přivítala vedoucí Český Brod a stovka diváků očekávala zajímavý zápas. Brod potvrdil svoji suverenitu a brzy šel do dvougólového vedení. Domácí ale těsně před přestávkou vsítili kontaktní branku a po pauze dávali góly jen oni.


Reportáž

Třaskavé derby s jasným závěrem pro domácí


Kouřimští šli rychle do dvoubrankového vedení, ale pak jim jaksi zvlhl střelecký prach. Hosté po hodině hry snížili a rvali se o body. Jenže v poslední čtvrthodině kralovali na hřišti Pavel Královský a Martin Snížek, kteří každý dvěma góly rozhodli o třech bodech pro domácí tým.


Reportáž

Zásmuky otočily v druhém poločase


Zajímavé utkání bylo k vidění v Kouřimi, kam přijely Zásmuky. Domácí se po půlhodině hry dostali do vedení. V druhém poločase se vše podstatné událo mezi šedesátou a pětasedmdesátou minutou. Poslední slovo měli hosté, kteří Čapkem strhli vedení na svojí stranu.


Reportáž

FOTO: Zápas rozhodla penalta osm minut před koncem


Sto dvacet diváků vidělo pěkný a napínavý souboj. Hostující Pečky se dvakrát dostaly do vedení v prvním poločase Růžičkou, domácí stihli podruhé vyrovnat před přestávkou. V druhém poločase rozhodl Královský z penalty několik minut před koncem utkání.

 

autor fotografií: Miloslav Kapic


Reportáž

FOTO: Kouřim vybojovala tři body s outsiderem


Dvě rychle za sebou jdoucí branky stanovily skóre 1:1 ve dvacáté třetí minutě. Těsně před přestávkou se ujali vedení domácí a když deset minut po začátku druhé půle přidal třetí branku Dufek, domácí již vedení pohlídali.