EXPERT TIP - 11.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 5.11.2016

0

Již jen tři kola zbývají do konce podzimní části a ještě se hodně může změnit. Co napoví utkání 11. kola OP? Bečváry jedou na horkou půdu Krakovan, Jevany budou mít těžkou pozici v Jestřábce. Souboje šestého s prvním a čvrtého s druhým beru jako jasné magnety kola. Dalším tahákem je derby sousedů v tabulce, kdy Plaňany hostí Pečky nebo zápas Zásmuk v Kouřimi. Nučice by si papírově měly připsat body v zápase s Břežany, zajímavě se může vyvinout utkání v Oseku, kam přijedou Libodřice. Všichni tipující také věří výhře Žiželic s Konárovicemi. A jak tipuje náš dnešní expert?




Ondřej Stoupa

brankář vedoucího týmu SK Bečváry

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: tipující věří jednoznačně domácím, ale pokud hosté dají dohromady jedenáct hráčů a domácím se nevyprázdní marodka... Je to možná šance pro Břežany

Tip experta: 0 29 - 14 - 57 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Každá série jednou končí. Ale Bečvaráci by ji jistě rádi udrželi ještě dál. Krakovany doma jen tak body nerozdávají, ale už dvakrát ztratily

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Velké hřiště v Žiželicích možná hostům vyhovovat nebude, ale mohou to dohnat bojovností.

Tip experta: 0 50 - 29 - 21 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Tady se to asi může vyvinout jakkoliv... V loňské sezóně byly v obou zápasech úspěšné Jevany, byť těsně.

Tip experta: 2 21 - 7 - 72 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Za tři body vyhráli hosté naposledy ve čtvrtém kole a pomalu klesají tabulkou. S tímto soupeřem se jistě hrát dá, ale Osek je doma hodně nebezpečný a po dvou prohrách venku budou chtít odčinit poslední domácí výbuch s Plaňany. Loňské zápasy vyhrál vždy tým na domácím hřišti.

Tip experta: 2 43 - 21 - 36 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Forma Plaňan roste a pečecké AFK určitě nebude mít snadnou úlohu. V loňské sezóně končily vždy debaklem pro hostující tým (PLA - PEČ 7:2, PEČ - PLA 8:1)

Tip experta: 0 79 - 21 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Od výbuchu s Žiželicemi doma Kouřim jen vyhrává, ale já očekávám, kdy se konečně chytnou Zásmuky. Bude to v tomto utkání? Loni Zásmuky v Kouřimi vyhrály a doma uspěly na penalty.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Honza Špinka 3
2. Jiří Fořt 3
3. Jan Dědek 3
4. Lukáš Kubelka 3
5. Ondrej Stoupa 2
6. Miroslav Černý 2
7. FIlip Kubalik 2
8. Jaroslav Bečvařík 2
9. Jan Vedral 2
10. Jiří Vanta 2
11. Milan Bednář 1
12. Matěj Chromý 1
13. Dominik Kočí 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.