EXPERT TIP - 16.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 9.4.2017

0

Týden uběhl jako voda a máme tu další kolo fotbalového šílenství. V uplynulém kole se tipéři moc nepředvedli. Jediný Jirka Vanta trefil čtyři utkání a několik dalších přesnou polovinu zápasů. V tomto kole má volno Velký Osek a ostatní se utkají v šesti zápasech. A taháků je hned několik. Do Bečvár přijedou ve formě hrající Pečky, v Jestřábce se v místním derby představí Krakovany. Zajímavý zápas můžeme očekávat v Libodřicích, kde budou hrát Zásmuky. Do Plaňan zavítají rozjeté Nučice, Jevany hostí v souboji týmů bez jarního bodu Konárovice a do Žiželic pojede namlsaná Kouřim. Podívejte se, co od tohoto kola očekává náš expert. A perlička na závěr: toto kolo skončilo v podzimní části kompletně výhrou hostujících celků (v jednom případě až po penaltách).




Jan Vedral

hráč TJ Nučice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 13 - 7 %
Komentář experta:

Bečváry budou chtít odčinit porážku z Kouřimi. Komentář redakce: Pečky na jaře "jedou", mají plný počet bodů a skóre 7:0! Podzimní utkání skončilo těsnou výhrou Bečvár 3:4.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Vzhledem ke spanilé jízdě Bečvár je pro Jevany tato sezóna ztracená a tak už nejdou tak "štěstíčku naproti" jako na podzim, přesto by si měly s Konárovicemi poradit. Komentář redakce: Oba týmy ještě na jaře nezískaly ani bod, ale v domácím prostředí k němu mají blíže asi Jevany. Podzimní zápas vyhrály Jevany 2:4.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zásmuky si přenesly špatnou formu i do jarní části soutěže. Komentář redakce: Tipující nedávají Zásmuckým ani procento naděje. Překvapí?? Na podzim si Libodřice odvezly ze Zásmuk tři body (1:6).

Tip experta: 1 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Těžké tipovat, ale Jestřábka je doma silná a mohla by to urvat. Bude záležet na první brance. Komentář redakce: Ano, je to derby se vším, co k tomu patří. Podzimní utkání vyhrála po penaltách Jestřabí Lhota 2:3.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Podruhé Kouřim nepřekvapí... Komentář redakce: Že by to nebylo možné? Kouřim má co vracet, protože na podzim ji doma Žiželice deklasovaly 3:7.

Tip experta: 2 13 - 7 - 80 %
Komentář experta:

Pokud nezasáhnou nějaké postranní vlivy, tak Nučice neprohrají. Komentář redakce: Plaňany na podzim v Nučicích překvapily a odvezly si všechny body za hubenou (a se štěstím uhranou) výhru 0:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Dědek 3
2. sokol fotbal 3
3. Jaroslav Bečvařík 3
4. FIlip Kubalik 3
5. Jiří Fořt 2
6. Jan Vedral 2
7. Jiří Vanta 2
8. Lucie Stehlíková 2
9. Miroslav Černý 2
10. Dominik Kočí 2
11. Matěj Chromý 2
12. Jakub Hervert 2
13. Pavel Krutský 1
14. Honza Špinka 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.