Jihomoravský | Krajský přebor

EXPERT TIP

EXPERT TIP - 24.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

04.05.2024 13:50 32

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Vítěz HISENSE sestavy kola Tomáš Selinger nám sdělil své tipy pro nadcházející kolo.

Rozhovor

HISENSE Hráč kola TOMÁŠ SELINGER: Nejpomalejší hráč? Mohl by to být Pavel Drbal, ale ještě ho nikdy nikdo neviděl pokusit se rozběhnout naplno

Jihomoravský | Krajský přebor
Jihomoravský 03.05.2024 20:59 0

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče ve 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč FC Sparta Brno, Tomáš Selinger. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

SESTAVA KOLA

SESTAVA KOLA - 29.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

02.05.2024 16:13 0

Středeční 29. kolo je za námi a vy tak můžete hlasovat v Hisense sestavě kola o nejlepšího hráče. Výběr vypadá následovně...

Reportáž

Pohořelice na svém hřišti nestačily na Boskovice


Skvělý vstup do druhého poločasu pomohl Boskovicím k otočení výsledku zápasu v Pohořelicích.


Reportáž

Krumvíř po třech porážkách zabral - FOTO


Z dnešního venkovního utkání odváží Krumvíř po zásluze plný počet bodů Do utkání vstoupili aktivněji, soupeře doráželi a vypracovali si několik šancí. Krásným gólem a následně i výstavním gólovým centrem se blýsknul Honza Borovička.


Reportáž

Sparta o poločase vedla o čtyři branky, přesto se bála o výsledek


Svratka nezažívá dobré období, v boji o záchranu se svými konkurenty prohrála. Teď ji čekají tabulkově ještě náročnější zápasy a pokud chce soutěž zachránit, musí začít bodovat.


Reportáž

Lednice deklasovala Baník a díky skóre už není poslední - FOTO


Bojují dále a nic nevzdávají. V Přítlukách se Lednici daři. Dnešní zápas před výbornou kulisou se vydařil. Střelecky se zaskvěl Petr Mach, autor hatricku.


Reportáž

Kunštát ve velkém loupil v Bystrci


Až do tohoto utkání druhá nejlepší obrana v soutěži bohužel neodolala vysoké efektivitě sniperů z Kunštátu, kteří jim vstřelili čtyři branky, což Bystrc zažila naposledy 15.10.2022, kdy ji venku porazila 4:1 Lednice.


Reportáž

Rousínovu vystřelil výhru nad Morendou Líznar


V Rousínově rozhodl výroční gól domácího Líznara, Abdulai trefil bohužel jen tyčku.


Reportáž

Kuřim přetlačila Mutěnice, ty se ocitly na dně tabulky


Série proher Mutěnic pokračuje. Díky výhře Lednice nad na jaře se rovněž trápícími Ratíškovicemi vysoko 6:1 navíc Mutěnice díky horšímu skóre klesly na poslední 16. místo.


EXPERT TIP

EXPERT TIP - 29.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

30.04.2024 22:06 64

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Trenér Moravské Slavie Brno Aleš Schuster nám sdělil své tipy pro nadcházející kolo.

Celostátní článek

HVĚZDY V PRALESE: Marek Kincl v 51 letech přispěl gólem k výhře

30.04.2024 17:37 0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo v minulém kole?

Celostátní článek

NEJ VÍKENDU: To tu ještě nebylo! V 19. minutě vedli 5:0, nakonec prohráli 5:6!

30.04.2024 17:21 0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

Celostátní článek

Dokážete i vy správně natipovat celé kolo?

30.04.2024 16:57 0

Co týden, to cena pro nejúspěšnějšího tipéra! Staňte se tipérém na fotbalunas.cz a odešlete v tiplize fotbalunas.cz bezchybný tiket. Chcete zvýšit svou šanci? Tak tipujte v co nejvíce soutěžích a znásob tak svou příležitost. Na cenu od Pivovarů Lobkowicz nebo od Telly se může těšit uživatel, který trefí všechny zápasy kola některé ze soutěží, od první ligy až po IV. třídy. V případě více bezchybných tipérů rozhodne o vítězi ceny los. Výherce vyhlásíme každý týden v článku na našem webu, proto sledujte pozorně fotbalunas.cz!

Celostátní článek

TOP FOTKY TÝDNE: Chlapi, co myslíte, zvedne se ještě?

30.04.2024 16:18 0

Víkend utekl jako voda a kromě sluníčka byl také plný radosti, nadšení fanoušků, hlavně těch nejmenších, ale i zranění a dohadů s rozhodčími - no, nechceme radit, ale tyhle spory nikdy nedopadají dobře! A v případě, že jste ještě nikdy nebyli svědkem dokonalého vyklidnění na hřišti formou meditace, naše dnešní galerie by Vám neměla uniknout...

SESTAVA KOLA

HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

29.04.2024 21:13 0

23. kolo je za námi a vy tak můžete hlasovat v Hisense sestavě kola o nejlepšího hráče uplynulého víkendu. Výběr vypadá následovně...

Reportáž

Bělehrádek řádil i v Mutěnicích


Tři porážky v řadě a deset obdržených branek, tato nelichotivá bilance domácích není vůbec příjemná a reálně již bojují o udržení v soutěži. Naopak Kunštát posílen výhrou s Krumvířem byl těžkým oříškem.


Reportáž

Pohořelice zopakovaly výsledek z minulého kola, Ratíškovice odjely s prázdnou


Ratíškovice přijely do Pohořelic ne zrovna v ideálním rozpoložení po dvou porážkách se Spartou Brno a Boskovicemi. Na svého soupeře se tak mohli domácí bodově dotáhnout. Domácí borci však potvrzují dobrou jarní formu.


Reportáž

Sparta si bez problému poradila s Morendou


Jako na houpačce kolísají výkony a výsledky Morendy v krajském přeboru. Po čtyřech gólech Mutěnicích tentokrát naopak vyfasovala čtverku v derby na Spartě v Komárově. Oproti "zaručeným tradicím" tentokrát Sparta splnila roli favorita. V utkání byla lepší a zřejmě mohla vyhrát vyšším rozdílem. Minimálně dvěma dalším gólům zabránil brankář Jakub Tišnovský.


Reportáž

Závěry obou poločasů rozhodly o výhře Boskovic


Ve 23. kole Boskovice v okresním derby na svém hřišti přivítali mužstvo z Ráječka. Utkání sledovalo bezmála 400 diváků.


Reportáž

Lednice těsně prohrála v Kuřimi


V dobré formě hrající Lednice zavítala do Kuřimi, souboj prvního s posledním byl však hodně vyrovnaný a hosté potvrdili vzestup formy. Bohužel na favorita to nakonec nestačilo.


Reportáž

Bystrc s Rajradicemi bez branek


Domácí hráči už nepoznali hořkost poražky čtyři utkání v řadě a jednoduchý los to určitě nebyl, navíc porazili i lídra soutěže. Naopak Rajhradice se poslední zápasy výsledkově trápí a chtějí co nejdříve zpět na vítěznou vlnu.


Reportáž

Rousínov přetlačil Krumvíř a po pětí zápasech zvítězil - FOTO


Minulý týden doma Rousínov remizoval s Bystrcí, další týden už doma zůstaly všechny body. Po dvou rychlých brankách v úvodu utkání se domácí „uklidnili“ a celý zápas měli pod kontrolou. Domácí diváci se tak konečně dočkali bodů a také výkonu, na který byli od hráčů Tatranu zvyklí.


Reportáž

Záchranářský duel pro Bosonohy


Svratka v duelu spodních týmu tabulky přivítala Bosonohy. Oba týmy mají po devatenácti bodech, takže výhra znamená lehké odskočení od posledních míst tabulky.


EXPERT TIP

EXPERT TIP - 23.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

27.04.2024 07:17 72

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Vítěz HISENSE sestavy kola Tomáš Bělehrádek nám sdělil své tipy pro nadcházející kolo.

Celostátní článek

Míříte o víkendu na fotbal? Zašlete nám ze zápasu fotky nebo reportáž!

26.04.2024 13:37 0

Na tři kliknutí máte možnost všechny informace, jako jsou fotky z utkání, sestřihy z youtube nebo reportáže, jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu. A rovnou na tom nejsledovanějším místě, které amatérský fotbal má! A nezapomeňte, že můžete ohodnotit i výkony rozhodčího či jednotlivých hráčů.

 

Celostátní článek

V 72 letech nastoupil k mistráku a dal gól!

26.04.2024 11:58 0

Ve III. třídě na Českolipsku byl k vidění mimořádný výkon. Jiří Štěpánek nastoupil v 72 letech v dresu Skalice B proti rezervě českolipské Lokomotivy. A co víc, dokonce dal gól z penalty.

Rozhovor

HISENSE Hráč kola TOMÁŠ BĚLEHRÁDEK: Když dělám něco, co mě tak moc baví, chci být nejlepší

Jihomoravský | Krajský přebor
Jihomoravský 25.04.2024 21:47 0

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče ve 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč FK Kunštát, Tomáš Bělehrádek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Celostátní článek

TOP FOTKY TÝDNE: Nerušit, spím!

23.04.2024 21:00 0

Spící gólman, Albus Brumbál s píšťalkou, divoká šelmička na hřišti či gentleman zavazující tkaničku malému fotbalovému nadšenci... Počasí si s námi o víkendu trošku pohrálo, ale i přes to bylo na hřištích o zábavu postaráno.

Celostátní článek

HVĚZDY V PRALESE: Radek Šírl vrazil do soupeře a byl vyloučen

23.04.2024 17:31 0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo v minulém kole?

Celostátní článek

NEJ VÍKENDU: Kanonýr nasázel osm branek za zápas

23.04.2024 17:19 0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

Celostátní článek

Tipují vás tisíce, ale jen pár uživatelů dokázalo trefit všechna utkání kola

23.04.2024 17:09 0

Co týden, to cena pro nejúspěšnějšího tipéra! Staňte se tipérém na fotbalunas.cz a odešlete v tiplize fotbalunas.cz bezchybný tiket. Chcete zvýšit svou šanci? Tak tipujte v co nejvíce soutěžích a znásob tak svou příležitost. Na cenu od Pivovarů Lobkowicz nebo od Telly se může těšit uživatel, který trefí všechny zápasy kola některé ze soutěží, od první ligy až po IV. třídy. V případě více bezchybných tipérů rozhodne o vítězi ceny los. Výherce vyhlásíme každý týden v článku na našem webu, proto sledujte pozorně fotbalunas.cz!

SESTAVA KOLA

HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

23.04.2024 09:24 0

22. kolo je za námi a vy tak můžete hlasovat v Hisense sestavě kola o nejlepšího hráče uplynulého víkendu. Výběr vypadá následovně...

Reportáž

Ráječko poprvé na jaře padlo - FOTO


Olympii se na jaře velmi daří, dosud neprohrála a v tabulce vystoupala až na dělené třetí místo právě se Spartou. Souboj o 3. místo tedy sliboval atraktivní duel.


Reportáž

Kuřim nadělila "bůra", odnesly to Rajhradice


Rajhradice jsou prvním týmem, který obral fotbalisty Kuřimi o body v této sezóně a tak o motivaci bude postaráno. Na jaře se podařilo týmu z jihu Brna nasbírat 5 bodů za dvě remízy s Mutěnicemi a Pohořelicemi a za překvapivou výhru nad do té doby doma neporaženými Boskovicemi.


Reportáž

Morenda si poradila jasně s Mutěnicemi


Vysoké vítězství Morendy nad Mutěnicemi ve 21. kole krajského přeboru konečně trochu utrhlo áčko od nebezpečných sestupových vod tabulky. Zrodilo se po výborném prvním poločase, kdy domácí jasně režírovali hru a těžili z hrubých chyb mutěnické defenzívy.

Reportáž

Přestřelku v Krumvíři zvládl lépe Kunštát - FOTO


Kunštát po dvou porážkách zajížděl na těžkou půdu do Krumvíře. Nečekalo ho nic lehkého a diváci se mohli těšit na velmi atraktivní utkání, což se nakonec potvrdilo.


Reportáž

Boskovice otočily duel v Ratíškovicích a stále šlapou Kuřimi na paty - FOTO


Boskovice přijely do Ratíškovic s jasným cílem, napravit zaváhání na domácí půdě, kde pouze remizovaly se zachraňujícími se FK SK Bosonohy.


Reportáž

Rousínov se s Bystrcí rozešel smírně


Další souboj sousedů v tabulce jejichž jarní forma je však odlišná. Domácím se na jaře nedaří, na kontě mají pouze jednu výhru a čtyři zápasy v řadě odešli poraženi. Bystrc se po úvodních dvou porážkách oklepala a drží tří zápasovou sérii neporazitelnosti.


Reportáž

Lednice si připisuje druhou výhru v řadě v boji o záchranu


Velké poděkování za azyl v Přítlukách, skvěle připravené hřiště ligových parametrů. Dnešní fotbalový zážitek tak trochu pokazilo počasí, zima a trvalý déšť ve druhém poločase.

Reportáž

Pohořelice po prohře s poslední Lednicí zabraly


Pohořelice po prohře s Lednicí přijely na půdu dalšího soupeře, který bojuje o záchranu v souteži a dva poslední zápasy neprohrál a to do Bosonoh. Podařilo se jim obrat soupeře z horních příček tabulky.


EXPERT TIP

EXPERT TIP - 22.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

19.04.2024 21:19 80

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Vítěz HISENSE sestavy kola Radim Chyla nám sdělil své tipy pro nadcházející kolo.

Rozhovor

HISENSE Hráč kola RADIM CHYLA: Ukázali jsme týmového ducha a dali tři góly

Jihomoravský | Krajský přebor
Jihomoravský 19.04.2024 07:31 0

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen opět hráč SK Olympia Ráječko, tentokrát Radim Chyla. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Rozhovor

HISENSE Hráč kola MAREK MAŇOUŠEK: Doufám, že naše forma bude pokračovat a z Morendy odvezeme tři body

19.04.2024 07:30 0

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen opět hráč SK Olympia Ráječko, tentokrát Marek Maňoušek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Rozhovor

HISENSE Hráč kola HONZA PÁNEK: Já jim vždycky říkám, že kdybych byl tak rychlej, tak jsem hrál ligu

Jihomoravský | Krajský přebor
Jihomoravský 19.04.2024 07:29 0

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč TJ Rajhradice, Honza Pánek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Rozhovor

HISENSE Hráč kola JAKUB SEDLÁK: Pokladník je sympaťák, takže se s ním určitě nějak rozumně domluvím

Jihomoravský | Krajský přebor
Jihomoravský 19.04.2024 07:27 0

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče ve 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen opět hráč SK Olympia Ráječko, tentokrát Jakub Sedlák. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Celostátní článek

Sudí ukončil předčasně zápas, ale klub se zlobí: Nebyl k tomu důvod! Navrhuje opakování duelu

17.04.2024 01:14 0

Tentokrát se nedohrál zápas mezi Mochtínem B a Svéradicemi B v klatovské III. třídě. Neunáhlil se ale tentokrát sudí s ukončením utkání?

Celkový počet: 2798
Zpět na Jihomoravský kraj

Nejnovější diskuze

P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: remíza Ratíškovice - Svratka
P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: výhra domácích Krumvíř
P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: výhra domácích Lednice
P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: výhra hostů Boskovice
P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: výhra hostů Kuřim
P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: výhra hostů Sparta Brno
P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: výhra domácích Ráječko
P. Florián 13:51 4.5.2024 Tip experta: výhra domácích Rajhradice
J. Klik 0:34 1.5.2024 Tip: výhra domácích Kuřim
J. Klik 0:34 1.5.2024 Tip: remíza Rousínov - MS Brno
J. Klik 0:34 1.5.2024 Tip: remíza Bystrc - Kunštát
J. Klik 0:34 1.5.2024 Tip: výhra domácích Lednice
J. Klik 0:34 1.5.2024 Tip: výhra hostů Sparta Brno
J. Klik 0:34 1.5.2024 Tip: výhra domácích Bosonohy
J. Klik 0:34 1.5.2024 Tip: výhra hostů Boskovice

Zobrazit další diskuze